Nieuws

Nieuws

Rotterdam Charity Club nieuwe vriend van de R.V.&A.V Sparta

20 januari 18:15  Met veel genoegen heten wij Peter van der Linde namens “Rotterdam Charity Club” welkom als nieuwe vriend van de R.V.&A.V. Sparta. Rotterdam Charity Club (RCC) is de business charity club voor ondernemers in Rotterdam en omstreken. De RCC is hét platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden. En met je lidmaatschap draag je op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam. Meer info op https://rotterdamcharityclub.nl/ meer »


Aanmelden Football Academy

13 januari 15:00  Beste sportvrienden, De R.V&A.V. Sparta zal vanaf zondag 5 september starten met een voetbal academy. Wij zullen ons richten op de technische vaardigheden en motorische aspecten van de speler. meer »


Geslaagd trainingskamp Valencia

13 januari 14:00  De herenselectie, bestuursleden, sponsoren en overige deelnemers kunnen terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp in Valencia. In het zonnige Valencia genoten alle deelnemers zichtbaar van het verblijf, de sportieve activiteiten en de geslaagde teambuildings uitjes. Naast een Padel toenooi op donderdag werd er op vrijdag en zaterdag een pittige training afgewerkt. Ook de R.V.&A.V. Sparta wielerclub had diverse activiteiten waarbij Valencia verder verkend werd. Met een gezellige middag bij de Marine Beach Club, een diner bij La Mafia en de vele bezoeken aan de plaatselijke horeca werd ook duidelijk de teambuilding eer aan gedaan. Bestuur R.V.&A.V. Sparta dankt alle deelnemers voor hun positieve inbreng en vooral voor hun gezelligheid. Een speciaal dankwoord naar de aanwezige sponsoren, Menno Kloostra en Gert Jan van Noordennen van Vestiti del Capo, Michiel Huisman van Humblebuildings en Chris de Geus namens Hofrijn Bouwgroep. Een mooie fotoreportage van ons verblijf werd gemaakt door huisfotograaf Jeroen van der Sman https://photos.app.goo.gl/c4EF2SAbznjQe2XHAmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!