Nieuws

Nieuws

Aanmelden Football Academy

26 augustus 3:15  Beste sportvrienden, De R.V&A.V. Sparta zal vanaf zondag 5 september starten met een Football Academy. Wij zullen ons richten op de technische vaardigheden en motorische aspecten van de speler. meer »


Kledingpakket R.V.&A.V. Sparta seizoen 2021-2022

21 augustus 8:30  De nieuwe kledingpakketten van de R.V.&A.V. Sparta zijn inmiddels uitgegeven aan de senioren selecties. Vanaf deze week komen onze jeugdspelers aan de beurt om het mooie kledingpakket in ontvangst te mogen nemen.meer »


Volg je favoriete team(s) via de Clubapp

26 juli 10:45  Volg je favoriete voetbalteam(s) van de R.V.&A.V. Sparta in het nieuwe seizoen 2021-2022 via de eigen Clubapp. Blijf op de hoogte van alle live informatie rondom de wedstrijden van je favorieten via pushberichten. Beschikbare informatie per team: programma, uitslagen, stand, afgelastingen, team-informatie (spelers, trainingstijden, staf), competitie, beker, vriendschappelijk, topscoorders, voorbeschouwing, wedstrijdverslagen, teamsponsors, indelingen, spelers carrières, wedstrijdhistorie en -statistieken. De R.V.&A.V. Sparta Clubapp is zowel beschikbaar voor Android als Apple/IOS meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!