Nieuws - R.V.&A.V. Sparta

Nieuws

Nieuws

Ron van Zadelhoff en Arnold Ho Sam Sooi verlengen bij de R.V.&A.V. Sparta.

3 februari 11:15  Ron van Zadelhoff en Arnold Ho Sam Sooi verlengen bij de R.V.&A.V. Sparta. Keeperstrainer Ron van Zadelhoff zal ook volgend seizoen de keepers van de herenselectie weer onder zijn hoede nemen. Ron is een echte specialist op het gebied van het keepersvak en brengt de nodige ervaring met zich mee om de selectie keepers naar een hoger niveau te brengen. Arnold Ho Sam Sooi, de zeer gewaardeerde kracht van de medische staf, zal ook in het nieuwe seizoen weer verzorger en hersteltrainer van het 1e elftal zijn. Daarnaast is Arnold regelmatig in de medische ruimte te vinden waar hij spelers op vakkundige wijze behandeld en van advies voorziet. De R.V.&A.V. Sparta is zeer verheugd dat beide heren ook volgend seizoen weer deel uit maken van de staf van de 1e herenselectie. meer »


Lionel Rosalia naar R.V.&A.V. Sparta

30 januari 8:45  Lionel Rosalia naar R.V.&A.V. Sparta. De R.V.&A.V. Sparta is verheugd te kunnen melden dat Lionel Rosalia volgend seizoen de herenselectie zal komen versterken. Lionel die in het huidige seizoen uitkomt voor competitiegenoot Neptunus-Schiebroek, is een 27-jarige rechter vleugel verdediger. Met zijn snelheid, loopvermogen en winnaarsmentaliteit is Lionel een welkome versterking in de selectie van hoofdtrainer Sukru Gozen.meer »


Sparta Thuis editie 6

26 januari 9:00  Beste Spartanen, In deze "Sparta Thuis" editie 6, de voorbeschouwing op de wedstrijd R.V.&A.V. Sparta – Neptunus-Schiebroek , opstellingen der beider elftallen, festiviteiten feestdagen, jeugdverslagen en nog veel meer Sparta nieuws. “Sparta Thuis” bieden wij u aan via de volgende link: Sparta Thuis editie 6 seizoen 2022-2023 Wij wensen u veel leesplezier. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!