Nieuws - R.V.&A.V. Sparta

Nieuws

Nieuws

Afscheid spelers R.V.&A.V. Sparta heren 1

29 mei 11:00  Afscheid spelers R.V.&A.V. Sparta heren 1 Nu de competitie er op zit voor de heren selectie van de R.V.&A.V. Sparta willen we toch een aantal spelers benoemen die onze mooie vereniging gaan verlaten. Damien Serrano zal volgend seizoen op een lager niveau bij VVOR uit gaan komen. Vanaf seizoen 2019-2020 is Damien een zeer gewaardeerde speler geweest voor de R.V.&A.V. Sparta. Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen FC Binnenmaas kreeg Damien zijn dik verdiende publiekswissel. Keeper Michael Brongers zal zijn carrière voort gaan zetten bij RVVH. Ook Michael heeft vanaf het seizoen 2019-2020 deel uitgemaakt van de herenselectie van de R.V.&A.V. Sparta. Michael wil graag als 1e keeper aan de slag en hoopt dit bij zijn nieuwe club af te gaan dwingen. Zijn nieuwe club zal blij zijn met de komst van een nog jonge en zeer getalenteerde keeper Wouter van der Werff die vanuit de jeugd van de R.V.&A.V. Sparta is doorgestroomd naar de heren 1 selectie zal volgend seizoen herenigd worden met zijn broer Job bij 1e klasser Papendrecht. Na lang blessureleed gaat Wouter bij zijn nieuwe club zeker weer zijn niveau oppakken. Echt afscheid van Jelano Tavares zullen we niet nemen. Jelano die al op zeer jonge leeftijd vanuit de jeugd R.V.&A.V. Sparta de stap maakte naar het 1e elftal en daar direct een van de sterkhouders werd, zal komend seizoen vooral rust nemen. Jelano die al langere tijd te maken heeft met blessures hoopt dat het rust jaar zijn herstel zal bevorderen. Uiteraard hopen we dat dit herstel goed zal verlopen en dat Jelano in de toekomst weer aan kan sluiten bij de selectie. Buiten de kwaliteiten van genoemde spelers zullen we ook vooral hun aanwezigheid binnen de selectie gaan missen. Echte Spartanen die  ook een positieve inbreng hebben gehad in de team spirit van de heren 1 selectie. Bestuur, staf en spelers  wensen jullie heel veel succes!meer »


Sparta Thuis editie 12

24 mei 8:00  Beste Spartanen, In deze "Sparta Thuis" editie 12, de voorbeschouwing op de wedstrijd R.V.&A.V. Sparta – Binnenmaas, opstellingen der beider elftallen, huldiging en kampioensfeest heren 1, D&S ook volgend seizoen hoofdsponsor,  Sparta Rugby kampioen, jeugd kampioenen en nog veel meer Sparta nieuws. “Sparta Thuis” bieden wij u aan via de volgende link: Sparta Thuis editie 12 seizoen 2022-2023 Wij wensen u veel leesplezier.meer »


Compliment voor staf heren 1

22 mei 19:45  R.V.&A.V. Sparta heren 1 wist afgelopen zaterdag de titel in de 2e klasse F te pakken. Een fantastische prestatie in deze sterke competitie waar R.V.&A.V. Sparta het gehele seizoen de koppositie in handen heeft gehad, de 1e periode werd gewonnen en de 2e periode a.s. zaterdag nog gewonnen kan worden. Boven alles werd het kampioenschap van de afdeling  behaald. De stafleden van de R.V.&A.V. Sparta heren 1 hebben in dit succesvolle seizoen een groot aandeel gehad in de technische, mentale en medische begeleiding van onze spelers. Daarom willen wij deze heren complimenteren met de geleverde prestatie en stellen wij ze graag u voor; v.l.n.r  Keeperstrainer Ron van Zadelhoff,  ass. trainer Pieter Collen, medische dienst Arnold Ho Sam Sooi, teammanager Peter van Herk, elftalleider Jaap Schipper, hoofdtrainer Sukru Gozen en ass. scheidsrechter Richard de Goede.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!