Nieuws

Nieuws

R.V.&A.V. Sparta veteranen zoeken teamgenoten

Gisteren, 14 juni 16:45  Geen voetbaltalent of ben jij juist van wereldklasse? Voel jij je nog geen veteraan, maar ben je het wel? Tijd voor weer wat lichaamsbeweging of wil jij in conditie blijven? Ben je gezellig en positief ingesteld? Wil jij winnen maar niet ten koste van alles? Dan is een potje voetbal op zondagen bij de Sparta veteranen de juiste activiteit voor jou. De Sparta veteranen hebben de mogelijkheid om jou op het veld te laten schitteren, omdat wij op zoek zijn naar drie extra teamgenoten om in dat prachtige rood-witte shirt de Spartaanse eer te verdedigen. Ben je geïnteresseerd en/of wil jij eerst op een woensdagavond op de training de sfeer komen proeven, neem dan contact op met bestuur@sparta-rvav.nl meer »


Diverse spelers naar een BVO opleiding

27 april 11:30  Diverse spelers uit de jeugdopleiding van de R.V.&A.V. Sparta hebben zich dusdanig goed ontwikkeld dit niet onopgemerkt is gebleven voor diverse betaald voetbalorganisaties (BVO). De volgende spelers mogen in het seizoen 2021-2022 zich verder gaan ontwikkelen in een jeugdopleiding van een BVO.meer »


Nieuwe overeenkomst R.V.&A.V. Sparta - Robey

13 april 21:15  De R.V.&.A.V. Sparta en Robey Sportswear kunnen met trots melden dat er een hernieuwde samenwerking is overeengekomen voor de komende drie jaar. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!