ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta JO18-1 tegen FC Skills JO18-1 eindstand 4-2

Vooraf was het een boeiende en uitdagende puzzel voor trainer Frans Kos. Met een stuk of vijf afwezigen wegens griep en schoolverplichtingen was de spoeling in de selectie dunner dan normaal.

In de eerste 20 minuten hadden we de wedstrijd onder controle zonder zelf veel kansen uit te kunnen spelen. In de 23e minuut werd het uit het niets 0-1. Door de individuele kwaliteiten van onze artiesten bogen we de stand nog voor de rust om naar een 2-1 voorsprong voor R.V.&A.V. Sparta.

Na rust maakte de tegenstander er een vechtwedstrijd van. Dat is hun kracht waarmee ze vorige week zelfs lang stand wisten te houden tegen FC Dordrecht. Ondanks de veldslag kwamen we nooit echt in de problemen in de tweede helft.

We maakte snal de 3-1 waarna er lange tijd geen vuiltje aan de lucht was. Twintig minuten voor tijd valt de 3-2 waarna wij de 4-2 maken. Een vijfde doelpunt werd nog onterecht afgekeurd. Al met al weer een leerzame wedstrijd.

Er worden stappen vooruit gemaakt. Mentaal, fysiek, conditioneel gaat het team vooruit. Zodra we deze groep allemaal fit bij elkaar hebben verwachten we nog meer stappen te kunnen maken. Het blijft wel nodig om keihard te blijven werken om beter te worden.