LISSE
tel. 0252-413494

FC Lisse JO18-1 tegen R.V.&A.V. Sparta JO18-1 eindstand 1-5

We wisten al dat we door het later instromen van spelers qua fitheid een inhaalslag te maken hadden. Inmiddels zijn hier grote stappen in gezet en dan zie je dat ook het positiespel er steeds beter uit gaat komen.

Gedurende de eerste helft had R.V.&A.V. Sparta circa 65% balbezit waarna er met een verdiende 0-2 voorsprong werd gerust. De tegenstander was in de tweede helft mentaal en fysiek gebroken waardoor zij steeds te laat kwamen en uiteindelijk bij een 0-4 stand ook een rode kaart pakte.

Onze spelersgroep heeft weer een redelijke stap voorwaarts gezet in deze wedstrijd. Deze zwaluw maakt echter nog lang geen zomer bij R.V.&A.V. Sparta JO18-1.

Een smetje op de wedstrijd is volgens trainer Frans Kos dat er toch nog een tegengoal valt en dat wij zelf ondanks de vele aanwezige kansen geen zeven of acht goals weten te maken.

De spelers verdienen daarentegen wel een compliment over hoe ze tegen tien man de bal bleven rond tikken. De volgende wedstrijd verder want er zijn nog zat verbeterpunten en er is nog het nodige werk aan de winkel bij R.V.&A.V. Sparta JO18-1.