TOGB O23-1 - Sparta (AV) O23-1 uitslag 1-0

Onbekend

Wedstrijd 2 : TOGB O23-Sparta O23

Opstelling R.V.&A.V. Sparta O23:
Robin Vahedi, Quinten Rietdijk, Gianni Goveia, Mitchel van Dillen, Redouane Hmida, Kenan Boerwinkel, Achraf Dahri, Boran Oz (Mick Nooteboom), Angelo Lopes (Richaldo Sno), Malik Bakboord, Eugemar el Bouzidi

Na een rustpauze van 20 minuten staat voor de R.V.&A.V. Sparta O23 de tweede wedstrijd van de avond op het programma tegen TOGB O23.

In de beginfase van deze wedstrijd is TOGB O23 de bovenliggende partij.  Vanuit de R.V.&A.V. Sparta O23 zijde wordt gepoogd via de opbouw de aanval te zoeken, echter leidt dit tot een aantal keer balverlies.

TOGB O23 laat de bal rondgaan in de ploeg en in de 10e minuut leidt dit tot de eerste doelpoging. Via de as creëert TOGB O23 een schietkans voor de spits, zijn schot is een prooi voor keeper Robin Vahedi, die de bal in twee instanties klem heeft.

Hierna wisselt het balbezit geregeld tussen TOGB O23 en de R.V.&A.V. Sparta O23 , dit levert geen kansen op voor de beide elftallen.
In de 19e minuut poogt een van de TOGB O23 middenvelders een schot van zo’n 25 meter welke goed gered wordt door keeper Robin Vahedi.

In de fase die volgt ontstaan geen doelkansen mede doordat de R.V.&A.V. Sparta O23 verdedigend goed staat, er door het team goed druk gezet wordt en middenvelders Achraf Dahri en Kenan Boerwinkel diverse ballen onderscheppen voor dit gevaar oplevert.

In de 35e minuut leidt de R.V.&A.V. Sparta O23 balverlies en TOGB O23 brengt een van de middenvelders in stelling. Deze kan geheel vrijstaand aanleggen en zijn schot van 25 meter vliegt binnen in de rechter benedenhoek en zo staat de 1-0 tussenstand op het scorebord.

In de fase die volgt kan de R.V.&A.V. Sparta O23 geen vuist meer maken.  Ook de tweede wedstrijd van de avond eindigt in een 1-0 nederlaag.

Zo worden de beide sportief verlopen wedstrijden tegen teams die allebei een niveau hoger spelen in competitieverband met een nipt verschil verloren.

Aanstaande zaterdag speelt de R.V.&A.V. Sparta O23 een volledige wedstrijd tegen TOGB O23. Aftrap 11:30.