Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

R.V.&A.V. Sparta JO12-1 Kampioen

Vandaag was het een speciale dag voor Jayson van R.V.&A.V. Sparta o12-1, hij kon namelijk voor het eerst kampioen worden in zijn nog prille carrière. Voor de andere jongens zou dit inmiddels een gewoonte moeten zijn…

De wedstrijd stond gepland tegen BVCB o12-1. Deze tegenstander was nog onbekend voor R.V.&A.V. Sparta o12-1, dus wisten we niet wat te verwachten.

De jongens gingen vol zelfvertrouwen richting Bergschenhoek, waar de wedstrijd om 08:30 aanving. Toch waren er vooral in de eerste 20 minuten wat zenuwen zichtbaar bij de jongens van R.V.&A.V. Sparta o12-1.

R.V.&A.V. Sparta o12-1 was weliswaar heer en meester en domineerde de wedstrijd volledig, maar het had de pech dat bij BVCB een keeper in het doel stond die telkens een doelpunt in de weg stond.

Hierdoor stond er na 20 minuten nog een brilstand op het scorebord. Uiteindelijk moest nota bene verdediger Gianni de ban breken. Dit deed hij trouwens niet onverdienstelijk.

Gianni kreeg de bal op aangeven van Samie O. om vervolgens kiezelhard vanaf de middenlijn uit te halen, daar had de keeper ditmaal geen antwoord op: 0-1.

Hierna was de nervositeit bij R.V.&A.V. Sparta o12-1 van de schouders gegleden en ging men naarstig op zoek naar de 0-2, die kwam er dan ook.

Issam was er als de kippen bij om een rebound met links in de verre hoek te verwerken. Vervolgens liet Ibo vlak voor rust maar eens zien wat een schot hij in de benen heeft, een uithaal met links die zorgde voor een ruststand van 0-3.

Na de rust bleef het eenrichtingsverkeer en was het gallery play, de jongens bleven elkaar makkelijk vinden en lieten de bal eenvoudig en snel lopen, op uiteraard enkele momenten na.

Issam was op dreef met medespelers vrij voor de keeper spelen en zo wist hij 4 assists bij te schrijven, Samie O. was uiteraard weer de motor en leek weer te rennen met twee zuurstofflessen op zijn rug.

Gianni, Jayson en Bilal bleven koelbloedig en zorgden samen met keeper Naim dat er geen mogelijkheid was voor BVCB om een doelpunt te maken.

De nul was vandaag heilig voor R.V.&A.V. Sparta o12-1. Ilyes bleef ondertussen gevaarlijk met zijn snelheid en wist zo 4 goals te maken.

Sami K. was gedreven en wisselde simpel voetbal af met een potje strijdvaardigheid in de duels en Ibo liet op fraaie wijze zien hoe hij zijn linkerbeen effectief kon benutten.

Zijn tweede goal was net als de eerste een beauty, namelijk met buitenkant links hard in de verre hoek geplaatst.

R.V.&A.V. Sparta o12-1 mocht zich na deze 0-10 overwinning kronen tot kampioen van de eerste fase. De R.V.&A.V. Sparta o12-1 heeft geen enkele wedstrijd verloren en wist de competitie winnend af te sluiten met een doelsaldo van 58 voor en 7 tegen.