SC Feyenoord JO11-1 - Sparta (AV) JO11-1 uitslag 4-0

Olympiaweg 280
3078HT
ROTTERDAM
tel. 010-2916982

Zaterdag stond de derby op Zuid op het programma. R.V.&A.V. Sparta JO11-1 trad als lijstaanvoerder aan tegen de nummer 3. De jongens van R.V.&A.V. Sparta begonnen te terughoudend aan de wedstrijd. Dit resulteerde in veel balbezit voor de tegenstander.

Keeper Naim hield R.V.&A.V. Sparta hield R.V.&A.V. Sparta op de been, maar dat kon hij helaas niet lang volhouden. Een aantal jongens waren niet scherp in de duels waardoor geen schim te zien was van het Spartaanse spel van de afgelopen weken.

De thuisclub kwam op 1-0 na een goed uitgespeelde aanval en zwak optreden van Sparta. Aan de andere kant kreeg R.V.&A.V. Sparta wat uitgespeelde kansen maar de keeper stond de goal in de weg. Door onoplettendheid en slordigheid werd de rust bereikt met een 3-0 achterstand.

In de tweede helft ging R.V.&A.V. Sparta wat compacter spelen, waardoor we meer balbezit hadden en het de tegenstander lastig konden maken. Met name Ilyes stichtte veel gevaar, maar werd telkens onderuitgehaald. R.V.&A.V. Sparta mistte vandaag de gretigheid om de afvallende ballen en de rebounds te winnen en anders wist de keeper weer redding te brengen.

Na de vele doelpogingen van R.V.&A.V. Sparta die er maar niet in gingen werd het via een counter 4-0. Dit werd ook de eindstand. Na een zeer goede zegereeks staan onze jongens weer met de beide benen op de grond. Op naar de volgende wedstrijd tegen Den Hoorn.