3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta MO20-1 tegen DSVP MO20-1 eindstand 3-1

In de wedstrijd tegen DSVP moesten de trainers Marcel en Virgill een paar speelsters missen. Later in deze wedstrijd moesten Daphne en Lincey zich uit voorzorg laten vervangen.

Ondanks de mutaties kwam R.V.&A.V. Sparta in de 2e minuut via Cher op voorsprong. Hierna kregen de dames diverse kansen op de 2-0 dir niet werden afgemaakt omdat het in de laatste fase niet altijd scherp was.

In de tweede helft opnieuw veel dreiging van de Spartaanse dames maar het was DSVP dat bij een uitbraak wist te scoren, 1-1. Getrikkerd door deze goal gingen de dames van R.V.&A.V. Sparta op jacht naar een hernieuwde voorsprong die er ook kwam.

Angel maakte de 2-1 waarna de pas 15-jarige Reysha de wedstrijd definitief in het slot gooide en het team van DSVP met lege handen naar huis moest terugkeren. Zo wonnen de R.V.&A.V. Sparta dames dit keer op basis van karakter en tactiek een belangrijke thuiswedstrijd.

Volgende week zaterdag komt tegenstander Barendrecht naar sportpark Nieuw Terbregge. Deze wedstrijd zal als er niets tussen komt gaan beginnen om 11.45 uur.