3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta - Sparta JO18-1 Lisse JO18-1 8-2

Een vroege voorsprong helpt altijd mee, desalniettemin de eerste 10 min voor ons doen wat slordig, daarna pakte onze achterhoede en met name het middenveld het juiste ritme. Ging de machine draaien en werd er door middel van een verzorgde  opbouw en uitstekend  positiespel & pure dominantie een 4-0 ruststand bereikt.

Net na de rust ging het elftal door met de ene aanvalsgolf na de andere, maar was slordig in de finishing. Even een wat mindere fase,  Vrij snel pakte helft elftal het ritme weer op en was nu wel effectief in de afronding en werd het 8-2.

Een aantal  hoogtepunten; kan ze niet allemaal benoemen; één  Ronaldinho vrije trap en één fantastische omhaal a la Marco v Basten.