tel. 010-2519899

Zaterdag 29 oktober speelde de R.V.&A.V. Sparta O23 de achtste competitiewedstrijd thuis tegen ARC O23.

Om 12:33 is de aftrap op een aangenaam zonnig Nieuw Terbregge.

Vanaf het begin blijkt dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

Zo krijgt ARC O23 in minuut 6 een schotkans. Keeper Michael Brongers redt op de inzet.

In minuut 15 gaat Guillermo JR Willams diep en hij start op het juiste moment. Echter vlagt de tegen de zon inkijkende grensrechter voor buitenspel.

In het restant van de eerste helft blijft het een heen en weer van het balbezit tussen de beide teams. De kansjes die dit oplevert zijn niet doeltreffend. Uitgezonderd minuut 35, als een van de ARC O23 spelers oog in oog met doelman Michael Brongers doeltreffend afrond. Zo is het 0-1 in het voordeel van ARC O23.

Na 7 minuten bijgetelde tijd is de ruststand 0-1.

Na de rust stroopt de R.V.&A.V. Sparta O23 de mouwen op en in minuut 50 verovert Gianno Soares Semedo de bal en gaat het strafschopgebied in, hierbij wordt hij onreglementair gestuit en dit levert een strafschop op. Angelo Lopes ontfermt zich over de strafschop en stuurt de ARC O23 keeper de verkeerde kant op. Zo is het 1-1.

In minuut 65 stuurt Angelo Lopes middels een dieptebal Guillermo JR Williams de diepte in, na een goede actie bereikt hij Jayson Blom die afrond en zo is het 2-1.

In minuut 73 een goede kans voor Gianno Soares Semedo na een solo. Oog in oog met de ARC O23 keeper weet laatstgenoemde redding te brengen.

In de fase hierna golft het spel op en neer, en zo gaat de bal van de ene kant naar de andere kant, waardoor er veel ruimte ontstaat.

In minuut 84 valt de gelijkmaker, als een van de ARC O23 spelers doeltreffend inkopt. Zo is de stand 2-2.

Kort hierna valt Sobhan Ibrahimi uit, waardoor de laatste minuten met 10 man voltooid moet worden.

Na 8 minuten bijgetelde tijd volgt het eindsignaal.

Zo eindigt de wedstrijd na een 0-1 ruststand, uiteindelijk in een 2-2 eindstand.

Aanstaande zaterdag 5 november is de volgende competitiewedstrijd als de R.V.&A.V. Sparta O23 op bezoek gaat bij EMM'21 O23. Tijdstip van aftrappen is 15:00.