3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta M20 tegen FC Skilzz M20 eindstand 6-1

Op sportpark Nieuw Terbregge ontving de nummer 1 de nummer 2. Beide teams waren na vier wedstrijden nog ongeslagen. Op papier dus een heuse topper.

In de praktijk bleek het minder spannend te zijn. R.V.&A.V. Sparta M20 was vanaf de eerste minuut in goede vorm. De tegenstander werd in de eerste helft overlopen. Met snel combinatievoetbal werd FC Skillz keer op keer het nakijken gegeven.

De rust werd bereikt met een zeer verdiende 6-0 (!!!) voorsprong voor de dames van de trainers Marcel van Daalhuizen en Vergil Verwey. De rust duurde extra lang omdat de trainer van FC Skillz schijnbaar ontevreden was over de eerste helft. Na bijna 25 minuten rust kon er weer worden begonnen.

In de tweede helft was er meer evenwicht op het veld. Beide teams kregen nu regelmatig kansen maar de scherpte voor de goals ontbrak. OOk werd door R.V.&A.V. Sparta M20 nog het aluminium geraakt. Dat is puur pech.

Concluderend een wedstrijd op hoog niveau van R.V.&A.V. Sparta M20. Een directe concurrent werd voor de rust al duidelijk verslagen met goed voetbal.

Volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd bij Barendrecht M20 op het programma. Als het gaat zoals gewenst kunnen we daar zaterdag kampioen worden. Dat is allemaal leuk en aardig. Eerst zorgen dat ook in Barendrecht het niveau van de eerste helft tegen FC Skillz wordt gehaald.

Tenslotte nog een compliment voor de dames van R.V.&A.V. Sparta M20. Het is een gezellige en hechte groep dames die elkaar goed helpen. Dat komt de onderlinge sfeer in de groep ook weer ten goede.