Sparta (AV) JO11-1 - Alexandria'66 JO11-1 uitslag 4-4

Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Op een koude zaterdagochtend, het veld zag nog wat van de rijp, speelde de O11 een wedstrijd met alle aspecten op het sportieve en emotionele vlak.

We begonnen met een goede instelling en kwamen in de 3e minuut met 1-0 voor. Daarna een halve voorzet annex schot op het doel van Alexandria’66 die voor de 1-1 zorgde. Hierdoor raakte het team kort van slag en in dezelfde minuut volgde de 1-2.

In het tweede kwartier maakte de tegenstander gretig gebruik van de verslagenheid en liep uit naar een 1-4 ruststand.

Na een peptalk in de rust stond er een ander R.V.&A.V. Sparta op het veld. De jongens pakten de gegeven opdrachten goed op en lieten aan de tegenstander en het publiek zien dat ze kunnen voetballen.

De snelle combinaties gekoppeld aan felle persoonlijke duels met de wil om te winnen brachten de stand weer gelijk naar 4-4! In het laatste kwartier zetten de jongens door met dezelfde instelling en gretigheid. Desondanks lukte het niet om de winst te behalen.

Ondanks het gelijkspel hebben de jongens veel gewonnen op basis van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. We zijn er ontzettend trots op hoe ze in de 2e helft de rug wisten te rechten en zich terugvochten in de wedstrijd.