3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta o12-1 op weg naar het vierde kampioenschap op rij dit seizoen.

R.V.&A.V. Sparta o12-1 speelde vandaag tegen DWO o12-1, geen onbekende. In de vorige fase was het een beladen duel, welke in het voordeel van R.V.&A.V. Sparta o12-1 werd afgesloten: 3-1. Daarmee haalde R.V.&A.V. Sparta o12-1 toen zo goed als zeker het derde kampioenschap binnen. Vandaag was een soortgelijke wedstrijd, bij winst haalt R.V.&A.V. Sparta o12-1 zo goed als zeker het vierde kampioenschap binnen.

De wedstrijd begon vanuit R.V.&A.V. Sparta o12-1 perspectief belabberd. R.V.&A.V. Sparta o12-1 was heel erg rommelig en bang in de duels. Hierdoor kreeg DWO in de eerste 10 minuten het meeste balbezit. Een enkeling was gespannen, zo leek het. Eindelijk kroop R.V.&A.V. Sparta o12-1 na 10 minuten uit zijn schulp en begon het combinatiespel weer op te bloeien. R.V.&A.V. Sparta o12-1 ging naarstig opzoek naar de voorsprong, die kwam er uiteindelijk na 25 minuten. Op aangeven van Issam werd Ilyes weggestuurd en die wist 1 op 1 met de keeper als winnaar uit de bus te komen, 1-0. Helaas bleef die voorsprong niet lang en werd op slag van rust door slap ingrijpen de 1-1 geïncasseerd.

Na rust een nog beter spelend R.V.&A.V. Sparta o12-1, waar iedereen tot het gaatje ging en strijd leverde. Dat werd al snel beloond met wederom een treffer van Ilyes, die na zelf goed doorzetten de bal wist te veroveren en de 2-1 wist aan te tekenen.
Niet veel later door goed combinatiespel weer Ilyes die de goal voor zijn rekening nam. Na een goede 1 tweetje tussen Issam en Bilal, was Ilyes het eindstation, 3-1.

De wedstrijd leek uitgespeeld, maar daar dacht DWO anders over. Door rommelig uitverdedigen werd het 3-2, waardoor er de laatste  vijf minuten met gespannen gevoetbald werd. R.V.&A.V. Sparta o12-1 kwam nog goed werd door een formidabele redding van keeper Naim, waardoor de overwinning alsnog veilig gesteld kon worden.

Over twee weken staat de topper tegen Den Hoorn op het programma, die vandaag punten wist te verspelen en zelf dus niet meer mee doet om het kampioenschap. R.V.&A.V. Sparta o12-1 heeft genoeg aan een gelijkspel om als heer en meester het seizoen af te sluiten door alle competities als lijstaanvoerder af te sluiten.