TERNEUZEN
tel. 0115-648777

R.V.&A.V. Sparta verliest in Terneuzen.

Het verre uitstapje naar Terneuzense Boys is op een teleurstelling uitgelopen voor de R.V.&A.V. Sparta.

In de 1e helft had Sparta het betere van het spel. Ondanks een vroege tegentreffer wisten de Spartanen al snel de stand om te buigen naar een 1-2 voorsprong door doelpunten van Robin van der Sman en Jordi de Zwart.
Op slag van rust kwam de thuisploeg toch op 2-2 na toch wel matig ingrijpen van de Spartaanse verdediging.

Met goede hoop op een beter resultaat startte Sparta aan de 2e helft. De thuisploeg had echter gekozen voor een andere instelling waarbij de oude voetbal uitspraak "voetbal is oorlog" goed van toepassing was.
Sparta ging in plaats van te voetballen mee in dit spelletje van de thuisploeg. Het resultaat twee doelpunten tegen en diverse kaarten voor Spartaanse spelers die gretig gegeven werden door scheidsrechter van dienst de heer Masman.

Sparta wist kort voor het einde door een doelpunt van Robin van der Sman nog op 4-3 te komen maar het leed was inmiddels als geschiedt.

Volgende week staat de inhaal wedstrijd tegen BVCB op het programma. In Bergschenhoek wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta

BJ Groenenboom, Neslon Costa de Brito (75e minuut Danny Langstraat), Jim van Oeveren, Yannick van der Sman, Danny Abbing (46e minuut Steven Tuns), Jordi van Buren, Max Driessen, Jeremy Stork (75e minuut Moises Navarro), Lucas van Oeveren, Robin van der Sman, Jordi de Zwart.