Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Op een winderig Nieuw Terbregge maakte R.V.&A.V. Sparta en Nieuw Lekkerland er een matige wedstrijd van.

Sparta had een sterke beginfase waarbij Jordi de Zwart en Lucas van Oeveren de mogelijkheden hadden om de score te openen.
De verdedigingsmuur die Nieuw Lekkerland had opgetrokken hield echter goed stand en na een minuut of tien spelen wisten zei zich ook beter in de wedstrijd te spelen.
Het vervolg van de 1e helft ging gelijk op waarbij er eigenlijk voor beide teams geen grote mogelijkheden waren om de score te openen.

Na rust kwam Nieuw Lekkerland sterk uit de kleedkamer. Gesteund door de de wind in de rug mee werd Sparta onder druk gezet maar de Spartaanse verdediging wist goed stand te houden. Ook de aanvalsdrang van Nieuw Lekkerland was na een minuut of tien spelen in de 2e helft gaan liggen en de wedstrijd zakte hierna naar een bedenkelijk niveau.

In de 80e minuut wist Nieuw Lekkerland toch op voorsprong te komen en ondanks het vlagsignaal voor buitenspel keurde de scheidsrechter de treffer goed.

Lang duurde de voorsprong niet. Twee minuten later in de 82e minuut stond het alweer gelijk door een prachtige goal van Jordi de Zwart, 1-1. Even later had Sparta de voorsprong op de schoen maar dit schot ging voorlangs.

In de slotfase speelde beide teams vol op de aanval. Het was Nieuw Lekkerland die in de 90e minuut nog een keer wist te scoren en konden na het laatste fluitsignaal van de vandaag goed leidende scheidrechter de heer Velings, de overwinning gaan vieren.

Voor de R.V.&A.V. Sparta een teleurstellende middag met duur puntverlies. De komende wedstrijden zullen er nog punten bij elkaar gesprokkeld moeten worden om uit de gevaren zone van nacompetitie weg te blijven
De eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is zaterdag 4 mei. Dan staat de uitwedstrijd in en tegen Zuidland op het programma.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen Nieuw Lekkerland: BJ Groenenboom, Lionel Rosalia, Yannick van der Sman, Steven Tuns, Chris Duncan, Jordy van Buren, Lucas van Oeveren, Moises Navarro (Danny Langstraat), Jeremy Stork, Jordi de Zwart, Robin van der Sman.