Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Op een nat sportcomplex Nieuw Terbregge werd het een open wedstrijd voor de aanwezige toeschouwers.

In minuut 10 het eerste gevaar vanaf R.V.&A.V. Sparta O23 zijde. De voorzet van Angelo Lopes kan net tot corner worden verwerkt voordat Richeldo Sno de bal kan raken.In Minuut 14 de volgende kans voor de R.V.&A.V. Sparta O23. Kenan Boerwinkel speelt Malik Bakboord aan die het duel aangaat met de Skillz O23 keeper, laatstgenoemde stopt de inzet.

In minuut 29 scoort Skillz O23 de 0-1. Na een afvallende bal kan een van de Skillz O23 spelers aannemen, draaien en zijn schot vanaf de 16 valt in de verre hoek binnen. In de fase hierna moet de R.V.&A.V. Sparta O23 alle zijlen bijzetten, Skillz O23 creëert een aantal goede kansen.

Keeper Robin Vahedi kan zich onderscheiden met 3 reddingen op een afstandsschot, een schot van dichtbij uit een corner en een hard schot vanaf de zijkant.
In minuut 42 wordt het 0-2 voor Skillz O23. Na een misverstand in de R.V.&A.V. Sparta O23 achterhoede profiteert een van de Skillz O23 spelers dankbaar en hij kan de bal binnenschuiven.  Net voor het rustsignaal wordt het ook nog 0-3. In de 5e minuut van de blessuretijd scoort Skillz O23 na een scrimmage voor het R.V.&A.V. Sparta O23 doel.

Bij de start van de tweede helft stropen de Spartanen de mouwen op om er een betere tweede helft van te maken.

De R.V.&A.V. Sparta O23 valt meteen aan. In minuut 49 kan Kenan Boerwinkel uithalen op 20 meter van het doel. Zijn poging gaat naast.

In minuut 52 kan de R.V.&A.V. Sparta O23 voor het eerst juichen. Na drukzetten op de laatste linie van Skillz O23 kan Angelo Lopes de bal afsnoepen en zijn voorzet kan worden binnengetikt door Malik Bakboord. Zo wordt het 1-3.

In minuut 59 wordt het 1-4 voor Skillz O23. Een voorzet vanaf de zijkant kan door de vrijstaande spits hard en hoog worden binnengeschoten.In minuut 67 scoort de R.V.&A.V. Sparta O23 opnieuw. Bekir Bulut haalt uit en zijn schot valt binnen. Zo wordt het 2-4.

In de fase die volgt speelt het spel zich vooral op de Skillz O23 helft af. De R.V.&A.V. Sparta O23 blijft aanvallen in een poging de aansluitingstreffer te maken.

In minuut 81 valt deze aansluitingstreffer. Angelo Lopes wordt op de rand van het strafschopgebied aangespeeld door Bekir Bulut,  Angelo Lopes kapt zijn tegenstander uit en zijn schitterende uithaal valt in de verre hoek binnen, zo staat het 3-4.

Hierna blijft de R.V.&A.V. Sparta O23 aanvallen om een punt over te houden. Er volgen nog enkele gevaarlijke situaties en scrimmages voor het doel van Skillz O23, maar de bal wil er niet in. Zo verliest de R.V.&A.V. Sparta O23 na een tweede helft vol inzet en kansen nipt deze wedstrijd.

Aanstaande zaterdag wederom een thuiswedstrijd voor de R.V.&A.V. Sparta O23. Tegenstander is FC Maense O23, de aftrap is om 14:30