Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Steeds Hooger kwam op bezoek en wist het R.V.&A.V. Sparta zoals verwacht nauwelijks lastig te maken. De gasten uit Schiebroek kwamen zelden gevaarlijk in de buurt van keepers Colin Kraaybeek en BJ Groenenboom.

Aan de andere kant speelde R.V.&A.V. Sparta voor de rust slordig en in een te laag tempo. Het meeste gevaar kwam uit de spelhervattingen. Steeds was het echter de keeper of de lat die redding bracht.

In de 23e minuut werd het toch 1-0 door Jeremy Stork na een goede voorbereidende pass door Yannick van der Sman.

Danny Abbing, Chris Duncan en Moises Navarro kregen voor de thee nog kansen op 2-0. Zij kwamen helaas niet tot scoren.

In de rust wisselde trainer Sukru Gozen 5 keer wat na de rust voor meer aanvallende dreiging zorgde.  Onder andere Jordy van Buren, Robin van der Sman en Jeremy Stork wisten gevaar te stichten voor Lucas in de 65e minuut 2-0 maakte.

De wedstrijd werd inmiddels gespeeld in de stromende regen. Dit kon Lucas er niet van weerhouden in de 82e minuut nogmaals te scoren.

Hierna gebeurde er niets meer dat het vermelden waard is. Een regelmatige 3-0 overwinning dus voor de R.V.&A.V. Sparta.

Dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Op Nieuw Terbregge is dan het Delftse DHC te gast, aftrap 20.00 uur.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta: Colin Kraaybeek (46e BJ Groenenboom), Lionel Rosalia (46e Kevin Jumelet), Yannick van der Sman, Erwin Nuytinck (46e Jim van Oeveren), Danny Abbing (75e Nelson Costa de Brito), Jordy van Buren, Chris Duncan, Moises Navarro (46e Max Driessen), Nelson Costa de Brito (46e Lucas van Oeveren), Jeremy Stork (75e Moises Navarro), Robin van der Sman.