Presentatie Clubcard R.V.&A.V. Sparta

Presentatie Clubcard R.V.&A.V. Sparta

 

Clubpas-front.jpg Clubpas-back.jpgPresentatie Clubcard R.V.&A.V. Sparta.

Met de cashlessmodule is de R.V.&A.V. Sparta  klaar voor de toekomst. Van persoonlijke én teampassen voor je leden, tot mobiel betalen: deze module helpt je bij de stap naar een volledig cashless vereniging. Voor deze module hebben wij ook een betaalapp ontwikkeld: de KNIP app. Met deze app kunnen leden voor zichzelf of hun kinderen de passen beheren, mobiel betalen en een teamrekening aanmaken.

Clubcard R.V.&A.V. Sparta

De clubcards zijn voor leden vanaf augustus gratis te verkrijgen in de kantine R.V.&A.V, Sparta. Bij gebruik van de clubcard voor betalingen in de kantine krijgen clubcard houders 5% korting op hun aankopen. Bij verlies of diefstal gelieve dit zo spoedig mogelijk te melden aan info@sparta-rvav.nl en de kaart blokkeren in de KNIP app.  U kunt dan tegen betaling van euro 5,- een nieuwe clubcard aanvragen en wordt uw laatste saldo op de nieuwe kaart geplaatst.

Eenvoudig voor kinderen

Kinderen kunnen zelfstandig en eenvoudig afrekenen. Door een leeftijdscontrole op de pas, is het voor kinderen niet mogelijk om een alcoholisch drankje te kopen.

Handig als teampot

Maak met je team eenvoudig een teampot aan. Zo haalt iemand eenvoudig een rondje voor het team. De pas kan via de bijbehorende app worden opgewaardeerd

Knip app

Knip.png

Met de KNIP app kun je je saldo van je clubcard direct online opwaarderen en kun je gemakkelijk je transacties inzien. Blokkeren van uw account bij verlies of diefstal kunt u direct zelf instellen in de Knip app.  Je KNIP account is te gebruiken voor al uw aankopen in de kantine van de R.V.&A.V. Sparta.

Door middel van onze KNIP app wordt het opwaarderen van je clubcard, het hebben van een gezamenlijke teamrekening, en het overmaken naar en geld vragen aan andere gebruikers een stuk eenvoudiger. Daarbij staat snelheid en inzicht altijd voorop! 

De KNIP app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.


  • Vanaf augustus 2022 is het niet meer mogelijk met cash geld te betalen in de kantine. Pin, Clubcard of mobiel betalen wordt slechts geaccepteerd.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!