Jeugd pakt de prijzen op Hemelvaart tournooien

Jeugd pakt de prijzen op Hemelvaart tournooien

Jeugd pakt de prijzen op Hemelvaart tournooien,

Een jaarlijkse traditie in mei is de deelname aan een aantal toernooien. Ook dit jaar werd er weer veel gespeeld op Hemelvaartsdag waarvan we u een kort overzicht geven.

R.V.&A.V. Sparta JO6 bereikte een 2e plaats in het O7 toernooi van LMO. De O7-1 en de O7-2 wisten beiden hun SEV toernooi te winnen. O7-2 en O7-3 wisten ook hun andere gespeelde toernooi bij Hekelingen te winnen.

JO8-2 won hun toernooi bij Hekelingen in een sterke poule met Spijkenisse en Feyenoord. R.V.&A.V. Sparta JO9-1 en JO9-2 wonnen allebei hun groep in het toernooi van vv Katwijk. Beide teams bleven ongeslagen.

R.V.&A.V. Sparta JO9-3 wist heel knap een toernooi met allemaal tegenstanders uit de categorie O9-1 te winnen. Ook de JO10-1 wist hun Hemelvaartstoernooi te winnen.

Onze JO11-1 werd ongeslagen eerste in het GJS toernooi met de teams van bvv Barendrecht, Alexandria’66, Quick Boys en Excelsior. Een mooi succes voor trainer Edwin Maertens. De JO11-2 bereikte op hetzelfde GJS toernooi een 2e plaats in hun categorie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!