Kader jeugdopleiding seizoen 2022-2023

Kader jeugdopleiding seizoen 2022-2023

Terbregge.jpg
Kader jeugdopleiding seizoen 2022-2023

 
Voor het seizoen 2022-2023 kunnen wij u de kaderleden jeugdopleiding R.V.&A.V. Sparta presenteren.

Nieuw is Frans Kos bij de O18. Frans die ruime ervaring in het jeugdvoetbal heeft komt over van Westlandia.

Bij de O17 zien we Hakan Bahadir die in het huidige seizoen zeer succesvol is met de O16 en inmiddels het kampioenschap met dit team heeft weten te behalen.

Ook nieuw is Murat Kama die volgend seizoen hoofdtrainer O16 wordt. Murat heeft ook ruime ervaring in het jeugdvoetbal en komt over van DHC.

Bij de O15 zien we volgend seizoen succes trainer Ray Nagessersing die in het huidig  seizoen het schijnbaar onverslaanbare O14 elftal traint. Zoals het er nu uitziet zal de O14 dit seizoen 2x het kampioenschap pakken en gaan promoveren naar de 1e divisie.

Bij de O14 zien we volgend seizoen een echte Spartaan terug. Richard Dillen die al enige jaren in de jeugdopleiding werkzaam is geweest en de afgelopen jaren het 2e elftal onder zijn hoede had, zal met de O14 een mooi seizoen tegemoet gaan.

Nilton Furtado, die ook al diverse jaren werkzaam is in de jeugdopleiding, zal hoofdtrainer O13-1 worden. Een uitermate geschikte leeftijdsgroep voor Nilton die als sterke punt het opleiden van jonge spelers heeft.

Nog een succes trainer die we volgend seizoen voor de jeugdopleiding hebben weten te behouden. Mohammed Bourakba die dit seizoen alle records breekt met de O9 selectie, zal volgende seizoen de O11 selectie met evenveel passie onder zijn hoede gaan nemen. Tevens zal Mohammed de functie van  coordinator onderbouw gaan invullen.

Mounir Boukhari zal de O9 jeugd gaan opleiden tot volwaardige Spartanen met de juiste normen en waarden die we van Spartanen mogen verwachten.

De eindverantwoording op technisch gebied is in handen van technisch manager Robert Verbeek en technisch jeugdcoordinator Sukru Gozen. Rob Onderweegs is ook het komend seizoen de jeugdvoorzitter.

De R.V.&A.V. Sparta is zeer verheugd met de nieuwe samenstelling jeugdkader en wenst allen veel plezier en sportief succes in het nieuwe seizoen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!