Geslaagde sponsorlunch

Geslaagde sponsorlunch

Sponsorlunch.jpg
Na lange tijd is er weer een sponsorlunch georganiseerd door de ‘Vrienden van de R.V.&A.V. Sparta’. Ruim 70 personen waren vandaag te gast bij Jofel aan de Plas in Vlaardingen. Zij beleefden een mooie middag onder het genot van de nodige drankjes en hapjes.

Frans Kerpel keek als voorzitter in zijn toespraak uitgebreid terug op de Covid periode en vooruit naar de komende periode. Onze businessclub is ondanks alle perikelen van de afgelopen periode gestaag blijven groeien. 

Voor het komende seizoen hebben een groot aantal businessclub leden gereserveerd. Uiteraard zijn dat veel bekende namen van sponsors maar ook nieuwe leden zoals De Borst financiele diensten, A&E Holding, FRC Global BV, RC Design, JMR Digital en de nieuwe broeksponsor Vestiti del Capo.

Daarna was het tijd voor de presentatie van de gloednieuwe wedstrijdtenues van het eerste elftal. Het klassieke rood-witte shirt, de zwarte broek, de rood-witte ringkousen met zwarte schoenen blijft mooi.

Een bijzonderheid wat een prestatie van formaat moet worden genoemd is het aantal bedrijven op het tenue te weten precies acht. Voor een amateurvereniging een astronomisch aantal en een bewijs dat de R.V.&A.V. Sparta regelmatig stappen voorwaarts blijft maken. We vergeten niemand want ze zijn ons allemaal even lief dus nu volgt een kleine opsomming. 

Hoofdsponsor op het shirt blijft de D&S Groep. Op de borst staat Flexcraft Techniek en de mouw draagt het logo van de Van Leeuwen Recyclinggroep. De brede ruggen van de spelers dragen de namen van BodyMentors en de Hofrijn Bouwgroep. Op de broek staan Goos Reclamemakers en Vestiti del Capo. De laatste maar zeker niet de minste naam in deze rij is Robey Sportswear.

Laatst genoemde twee bedrijven ontvingen overigens tal van complimenten voor de kleding. Robey is natuurlijk al jaren een staand merk. Vestiti del Capo bestaat nog niet zo heel lang maar eigenaar Menno Kloostra heeft in korte tijd weer laten zien zijn zaken goed voor elkaar te hebben.

Daarmee was de dag nog lang niet voorbij. Onder andere de nieuwe R.V.&A.V. Sparta Football Academy, de geheel vernieuwde website en de met veel succes draaiende fanshop werden met de vele aanwezigen besproken.
Met de start van de competitie is de R.V.&A.V. Sparta fanshop nu de enige winkel waar onze kledinglijn wordt verkocht voor al onze leden en supporters.

In de loop van de dag werd het hierna steeds gezelliger bij Jofel. Met de nodige muziek op de achtergrond werden nieuwe contacten gelegd en vonden diverse oude zakenrelaties elkaar terug.
De visitekaartjes werden uitgewisseld terwijl de verhalen steeds beter werden. U weet ongetwijfeld wel hoe het gaat als je voormalige voetballers, Sparta supporters en ondernemers bij elkaar brengt.

Veel vraag was er ook naar de R.V.&A.V. Sparta Thuis. We kunnen iedereen nu wel geruststellen dat deze ook dit seizoen minimaal vijftien keer zal worden uitgegeven. De eerste editie van het seizoen ligt eind volgende week als vanouds bij enkele duizenden Spartanen in de mail en is tevens te lezen op onze bekende website en op onze social media.

Daarmee beëindigen we dit verslag van deze wederom succesvolle sponsorlunch van de businessclub. Een speciale vermelding gaat uit naar Vestiti del Capo voor hun gewaardeerde input en naar de sponsorcommissie. 
Voor de geweldige ontvangst en verzorging van de lunch een speciaal dankwoord aan "Jofel aan de Plas" Vlaardingen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!