Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

De jongens van RV & AV Sparta JO11-2  speelden afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd in de vierde fase tegen  VVOR JO11-1.

De wedstrijd begon in de eerste minuten stroef, ons veldspel was niet optimaal en de eindpasses kwamen net niet aan. Onze spelers deelden wel al vroeg enkele speldenprikjes uit.

Na ongeveer 5 minuten voetbal incasseerde de jongens een tegendoelpunt, dit was tegen de verhouding in (0-1). Gelukkig rechte de jongens meteen hun ruggen.

Onze verdedigers en de middenvelders zetten hoog druk op de tegenstander. Na een mooie loop actie maakte Ilya de verdiende gelijkmaker (1-1).

In deze fase van de wedstrijd hadden onze jongens pech, dat ze niet verder konden uitlopen. Jayden en Prince raakte beiden helaas het aluminium. Onze keeper Desnyen verrichte aan de andere kant 2 cruciale reddingen, die onze ploeg op de been hielden.

Na ongeveer 20 minuten, met goed combinatiespel van onze middenvelders Ilya en Jayden, kwamen wij op voorsprong (2-1) na een goede loopactie van Jayden op links die een mooie voorzet door de lucht het hoofd van Prince liet bereiken, die mooi het net wist te vinden.

Helaas maakte VVOR snel de gelijkmaker (2-2). Enkele minuten later vanuit een corner van Jayden maakte Les een mooie kopbal in het doel vanuit de 2e linie (3-2).

Twee minuten later zakte onze spits Kay uit naar het middenveld om de bal op te halen, vervolgens een mooie kaats met Iman die Jayden met een steekballetje de diepte instuurde, die na een goede assist door Ilya de bal beheerst in de verre hoek liet plaatsen (4-2).

Na een corner van Jayden met een daar op volgende mooie loopactie van Prince wist R.V.&A.V. Sparta het net te vinden met een fraaie kopbal (5-2).

In het laatste kwart van de wedstrijd was de focus bij de jongens even weg, wat resulteerde in 2 onnodige  tegendoelpunten.

Al met al zagen de trainers dat er bij vlagen goed positiespel werd gespeeld. Onze flankspelers wisten de middenvelders vaak goed te vinden. De verdediging was meermaals de tegenstander de baas. Alle jongens hebben vandaag gestreden om deze 3 punten binnen te halen.