Sparta (AV) JO10-1 - Nieuwenhoorn JO10-1 uitslag 7-7

3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta JO10-1 tegen Nieuwenhoorn JO10-1 eindstand 7-7

Op papier zou deze wedstrijd een simpele overwinning moeten zijn. Niets bleek echter minder waar! We kwamen al snel op een 0-1 achterstand. Het was echter niet het tegendoelpunt dat niet goed was, maar ons eigen spel.

Het goede spel dat in de afgelopen weken te zien was tegen veel betere tegenstanders was op deze frisse zaterdagmorgen nergens te bekennen. Geen goede combinaties, geen voorzetten, geen gretigheid in de duels.

Na een paar stevige woorden van de staf in de eerste onderbreking lieten onze spelers een klein vleugje zien van wat ze kunnen. Het leverde een 4-3 ruststand op.

In de tweede helft speelde we weer met het vertrouwde verdedigingsduo, maar desondanks behaalden de jongens niet eens de helft van het niveau van de afgelopen vijf wedstrijden.

De wedstrijd werd helaas ook in negatieve stijl afgesloten. In de laatste minuut scoorde de tegenstander de voor hun dik verdiende gelijkmaker die in een 7-7 eindstand resulteerde. Het zal in de volgende wedstrijd beter moeten om zich voor deze wedstrijd te revancheren.