Spartaan'20 - R.V.&A.V. Sparta uitslag 3-0

Spartaan'20 - R.V.&A.V. Sparta uitslag 3-0

Spartaan'20 1 (zon)

3 - 0

Sparta (AV) 1

Datum

14 augustus 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

R.V.&A.V. Sparta heeft een intensieve week met drie wedstrijden tegen in hogere klassen spelende verenigingen afgesloten met een kansloze 3-0 nederlaag tegen Spartaan’20.

De spelersgroep van hoofdtrainer Robert Verbeek beleefde na de goede uitvoeringen tegen ‘'s-Gravenzande en Smitshoek een mindere dag. Of dit kwam door vermoeidheid, het warme weer of een offday is de vraag. Waarschijnlijk zal het allemaal zijn invloed hebben gehad in deze wedstrijd.

Vooraf wees eigenlijk niets op de uiteindelijke uitslag. Tegen ‘'s-Gravenzande en Smitshoek werden zeer acceptabele wedstrijden op de mat gelegd en er werd stevig getraind.

Een enclave van circa 25 rood-witte supporters zag de R.V.&A.V. Sparta wel werken maar tot redelijke kansen kwam het nauwelijks in deze wedstrijd.

Vermeldenswaardig is verder nog het uitvallen van Danny Langstraat. Hij moest zich in de rust laten vervangen na een ongelukkig opgelopen blessure. De tweede helft bracht helaas weinig verandering in het spelbeeld.

 Eerste klasser Spartaan’20 boekte op deze zaterdag dus een volkomen terechte overwinning. De R.V.&A.V. Sparta weet inmiddels waar het staat op dit punt in de voorbereiding op het seizoen in de 2e klasse.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen Spartaan’20: Michael Brongers (46e Daniel van der Knijf), Kevin Jumelet, Arij van Bree (27e Eusemar el Bouzidi), Yannick van der Sman, Danny Abbing (67e Redouane Hmida), Danny Langstraat (46e Arij van Bree), Moises Navarro (67e Lucas van Oeveren), Jay-Jay Gulpen (27e Sven Bout), Damien Serrano, Jordi de Zwart, Robin van der Sman

In deze fase van de voorbereiding staat de volgende wedstrijd altijd al snel voor de deur. Zo gaat R.V.&A.V. Sparta de komende week deelnemen aan het toernooi van XerxesDZB.

Op de donderdagavond 19 augustus wordt om 20.00 uur gespeeld tegen het team van TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Zaterdagmiddag 21 augustus om 14.30 uur staat er daarna een Rotterdamse derby op het programma tegen het team van V.O.C.

Fotoreportage: Jeroen van der Sman

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!