3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta JO10-2 tegen Excelsior'20 JO10-2 eindstand 10-1

De jongens waren gemotiveerd en hadden er veel zin in zaterdagmorgen. De terugkeer van Kobus heeft het team goed gedaan. Het centrale verdedigingsduo staat ijzersterk!

Het team begint ook steeds meer aan elkaar te wennen waardoor steeds meer goede combinaties worden gemaakt. De jongens weten elkaar steeds beter te vinden.

Onze jongens begonnen goed aan de wedstrijd en voerde meteen de druk op de tegenstander op. Hiermee wist het team drie doelpunten te scoren in het eerste kwart. De motivatie en de wil werden gesteund door de voorsprong steeds groter!

Vrolijk en gedreven speelden onze jongens verder waarbij de doelpunten Excelsior'20 om de oren vlogen. Ons team speelde in goed teamverband en speelde de ene na de andere kans uit. Tevens zagen we veel afstandsschoten waarvan er een aantal raak waren!

De tegenpartij wist een aantal malen door te komen en zij hadden zo hun kansen. De keeper van R.V.&A.V. Sparta had een goede dag en wist alle uitbraken te egaliseren door goed te reageren en een aantal keren goed uit te komen.

Kort voor de start van het vierde kwart spraken de jongens af onze Ayoub de kans te geven om te scoren. Hij had namelijk als enige nog geen doel getroffen. Diverse kansen werden uitgespeeld om Ayoub zijn doelpunt te gunnen. Dit bewijst dat deze jongens elkaar als team veel gunnen.

Tot in de laatste minuut wist onze keeper de nul te houden. Toen kreeg de tegenstander een vrije trap toegewezen die ongelukkig in het doel terecht kwam.

Al met al heeft R.V.&A.V. Sparta JO10-2 ingezien dat ze door als team te voetballen veel kunnen bereiken. We zullen volgende week zien of dat genoeg is om de aanstaande derby tegen Excelsior te winnen!