Nieuwerkerk JO11-1 - Sparta (AV) JO11-1 uitslag 0-6

2912TL
NIEUWERKERK AD IJSSEL
tel. 0180-313812

Nieuwerkerk JO11-1 tegen R.V.&A.V. Sparta JO11-1 eindstand 0-6

In de vorige fase speelden deze beide teams ook al tegen elkaar. R.V.&A.V. Sparta kwam destijds met een 5-1 overwinning uit het strijdgewoel. Deze keer moesten we op bezoek bij Nieuwerkerk.

De jongens van R.V.&A.V. Sparta JO11-1 zitten momenteel in een goede flow. Afgelopen dinsdag nog speelde het team een oefenwedstrijd tegen De Betrokken Spartaan op een groter veld dan wij gewend zijn. Van strafschopgebied tot strafschopgebied met 9 tegen 9.

Zij oefenen wel vaker op dit formaat veld en dat was in het eerste half uur zeker terug te zien. Na twintig minuten voetbal stonden we met 0-3 achter. Daarna waren de jongens gewend en kwamen we via Sami Kaddouri en een mooie vrije trap van Issam nog voor rust terug tot 2-3.

Na de rust zagen we een anders spelend R.V.&A.V. Sparta dat via goed combinatiespel de wedstrijd naar zich toe trok. Ibo maakte de 3-3 waarna de 4-3 in de laatste seconde zelfs nog kwam van de voet van Ilyes.

De wedstrijd tegen Nieuwerkerk was weer een nieuwe en dus werd onze jongens in de kleedkamer voorgehouden dat geen enkele tegenstander onderschat mag worden.

De eerste 15 minuten resulteerde in negebtig procent balbezit voor de R.V.&A.V. Sparta, maar helaas stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. Na ongeveer 20 minuten spelen brak Ilyes de ban na goed voorbereidend werk van Elijah, 0-1.

Binnen een tijdsbestek van tien minuten hierna stond het 0-3. Gianni en Sami Kaddouri wisten beiden na goed voorbereidend werk van Ibo de keeper te passeren.

Na rust bleef het spelbeeld ongewijzigd. Onze keeper Naim had het koud, niet alleen door het weer maar vooral omdat hij niets te doen kreeg.

R.V.&A.V. Sparta JO11-1 kreeg inmiddels veel kansen en wederom was het de keeper van Nieuwerkerk die kansen van met name Issam en Ilyes wist te verijdelen.

Uiteindelijk kon de doelman niet alles blijven tegenhouden en zo werd de score in de slotfase van deze wedstrijd toch nog verdubbeld naar 0-6.

Sami Ouchane wist na een goede dribbel de 0-4 binnen te schieten, Ilyes werd goed vrij gespeeld door Issam en wist met een diagonaal schot de keeper te verrassen waarna het slotakkoord was voor Issam die uit een moeilijke hoek de 0-6 maakte.

Wederom een tevreden trainer na deze wedstrijd. Volgende week zaterdag speelt de R.V.&A.V. Sparta JO11-1 de derby op Varkenoord tegen de amateurs van Feyenoord.