3078HT
ROTTERDAM
tel. 010-2916982

S.C. Feyenoord JO17-R.V.&A.V. Sparta JO16 eindstand 0-1

R.V.&A.V. Sparta JO16-1 boekte in de afgelopen twee weken goede resultaten. Tegen koploper Houten werd met 1-1 gelijk gespeeld waarna afgelopen zaterdag Meerburg met 2-0 werd verslagen. Nu speelden we op  17 oktober op Varkenoord tegen een O17 combinatieteam van S.C. Feyenoord.

Ondanks diverse afwezige spelers begon R.V.&A.V. Sparta heel goed aan deze wedstrijd. Met veel balbezit en geduld in de opbouw werd er van achteruit steeds goed en verzorgd gevoetbald.

Feyenoord probeerde hoog druk te zetten echter raakte de verdediging van R.V.&A.V. Sparta hier geen moment van onder de indruk. Geduldig spelend werden op de juiste momenten onze vleugelaanvallers de diepte in gestuurd wat voor enig gevaar zorgde.

Bij scherpe counters stond onze verdediging als een huis. Op een aantal hoekschoppen na slaagde Feyenoord er gedurende de eerste helft dan ook niet in om gevaarlijk te worden. Na een korte rust begonnen we met de 0-0 stand aan de tweede helft.

Het spelbeeld bleef ongewijzigd en R.V.&A.V. Sparta bleef de ploeg met het meeste balbezit. Dit moest tot een doelpunt leiden en dat kwam er ook toen Kyano uit een hoekschop de bal vanuit de lucht achter de keeper tikte, 0-1.

Feyenoord probeerde hierna meer druk naar voren te zetten wat R.V.&A.V. Sparta een aantal kansen opleverde middels snelle counters. Helaas zonder dat dit een tweede goal opleverde. Het bleef bij de 0-1 in een wedstrijd waarin R.V.&A.V. Sparta met goed voetbal S.C. Feyenoord versloeg.

Aanstaande donderdag speelt R.V.&A.V. Sparta JO16 de bekerwedstrjd tegen VOC JO16. Hopelijk weten we ons te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Komend weekend is de O16 vrij waarna we ons volledig gaan voorbereiden op onze volgende tegenstander zijnde DHSC.