Charlois, sv JO13-1 - Sparta (AV) JO13-1 uitslag 6-1

Oldegaarde 665
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

De vijfde competitiewedstrijd stond vandaag op het programma, die begon al vroeg half acht verzamelen. Tijdens de warming-up blijkt keeper Saimen toch te ziek om de wedstrijd te keepen en met de andere keeper Levy nog op vakantie ontstaat er toch een probleempje op het doel. Maar dat werd gelukkig opgelost door Tobias.

Sparta begint de wedstrijd goed tegen de koploper van de competitie. Toch is het charlois die de score opent. Sparta gaat toch goed door en creëert 2 goede kansen die net door Levi gemist worden. Het spel gaat op en neer. Sparta zet nog een keer aan en Nair schiet de gelijkmaker binnen. Helaas net voor rust krijgt  Charlois een corner die precies goed op het hoofd valt waardoor de tegenstander hem binnen kan koppen 2-1. Het is rust. Jammer genoeg kan Sparta de tweede helft het goede spel van de eerste helft niet evenaren, waardoor de tegenstander nog 4 tegendoelpunten kan maken