3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta JO13-1 - JVOZ JO13-2

Inmiddels zijn we al weer bij de zesde competitiewedstrijd aangekomen. Vandaag staat JVOZ uit het verre Vlissingen op het affiche! Een zeer belangrijke wedstrijd voor de ranglijst in deze leuke competitie.

Dat dit een belangrijke pot is, was ook wel te zien bij ons mannen van Sparta AV. We beginnen vandaag met een jel, om iedereen op scherp te zetten! Het heeft een positief effect op de jongens, want we komen goed uit de startblokken.

De druk proberen we gelijk hoog te leggen op de linker flank bij Levi, waardoor de jongens van Sparta deze druk ook proberen vast te houden. Dit heeft dan ook een positief effect!

Zoals we Nair kennen, met veel snelheid, komt hij makkelijk langs zijn tegenstander. In de zevende minuut maakt Nair de 1-0.

Nog geen 4 minuten later maakt Imran een mooie actie aan de linkerkant van de 16 meter. En Jivio maakt, onder het toeziend oog van zijn oma helemaal uit Alkmaar, de afgemeten voorzet van Imran af met zijn hoofd!

Het is JVOZ met een hele snelle rechtsbuiten die heel koeltjes de 2-1 maakt met een stiftje over onze sterk keepende Saimen.

Mooie kansen voor Sparta op de 3-1 worden helaas niet afgemaakt voor de rust. Het is nog even billen knijpen voor de rust, omdat JVOZ tegen onderkant lat schiet en we zien de bal gelukkig uit het doel stuiteren!

Een echte aanrader tijdens de rust is een broodje bal uit de kantine van Sparta!

De tweede helft begint. Sparta in dezelfde opstelling. Sparta heeft het afgelopen seizoen regelmatig meer moeite in de tweede helft om de boel onder controle te krijgen. Met Miguel op het middenveld hebben we echt een balveroveraar en iemand die met de druk naar voren speelt.

Het is een corner die van de voet van Jivio komt. Prachtig bekeken balletje op het hoofd van Nair. Hij kopt de 3-1 binnen!

Ondanks deze voorsprong laat Sparta zich toch terugzakken en is het JVOZ die meer balbezit krijgt. Na een groot wisselbeleid van JVOZ (4 spelers) komt er nog meer druk te staan.

Het is dan ook JVOZ die de 3-2 maakt op een vrije trap die wederom met het hoofd afgemaakt wordt.

We kunnen trots zijn op onze mannen. Ze slepen de drie punten dik verdiend binnen! De jongens van JVOZ gaan zonder punten naar huis en dat betekent voor hun nog 1,5 uur in de auto zitten naar Vlissingen.