Sportlaan 30 a
3299XG
MAASDAM
tel. 078-6769500

R.V.&A.V. Sparta heeft de uitwedstrijd tegen FC Binnenmaas met 0-2 weten te winnen.

In de 1e helft controleerde de Spartanen de wedstrijd volledig en wisten via doelpunten van Lucas van Oeveren en Jordi de Zwart een 0-2 voorsprong te nemen.

Na rust, een uiteraard opportunistisch spelend Binnenmaas, die in hun vermogen op jacht gingen naar de aansluitingtreffer. De Spartaanse verdediging gaf echter niks weg vandaag.
De beste kansen waren er nog voor de Spartanen, helaas stond bij de afwerking het vizier niet helemaal op scherp,

Volgende week zaterdag wacht de volgende opponent. Een heuse derby tegen Neptunus -Schiebroek staat dan op het programma op Nieuw Terbregge, aftrap 14:30 uur.