Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Ondanks een goede start van de wedstrijd waarin Jordi de Zwart de Spartanen al in de 9e minuut op een 1-0 voorsprong wist te zetten, verzuimde men in het eerste half uur verder afstand te nemen.

Sparta had de wedstrijd redelijk onder controle maar moest toch toestaan dat Spirit in de 40e minuut op gelijke hoogte kwam. Verdedigend zag het er even niet goed uit bij de Spartanen en dit werd dan ook meteen afgestraft.

Na de rust eenzelfde spelbeeld waarbij gezegd moet worden dat Spirit beter in de wedstrijd kwam. In de 60e minuut leverde dit hun een 1-2 voorsprong op waarbij de doelpuntenmaker geen strobreed in de weg gelegd werd om zijn schot op het Spartaanse doel los te laten.

Met enkele wissels toegepast ging Sparta op jacht naar de gelijkmaker en meer. Dat dit niet lukte mag een waar wonder genoemd worden want er kwamen daar kansen genoeg voor. Met stug verdedigen en wat geluk wist Spirit de Spartanen echter van het scoren af te houden.

Voor de Spartanen een onnodig en duur puntverlies vandaag waardoor men de concurrenten ook dichter bij zag komen. Tot 11 maart is Sparta nu vrij van competitie verplichtingen. Een periode waar enkele spelers kunnen herstellen van blessures en men zich kan gaan voorbereiden op de nog komende wedstrijden.