Strijen 1 - Sparta (AV) 1 uitslag 0-3 - R.V.&A.V. Sparta

Strijen 1 - Sparta (AV) 1 uitslag 0-3

Strijen 1 - Sparta (AV) 1 uitslag 0-3

Strijen 1

0 - 3

Sparta (AV) 1

21'
Lucas van Oeveren (afstandschot)
57'
Jordy van Buren (intikker)

Competitie

2e klasse F

Datum

19 november 2022 14:30

Scheidsrechter

F. Meeuwenoord

Accommodatie

Sportpark Strijen
Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Met een 0-3 overwinning op vv Strijen heeft de R.V.&A.V. Sparta de koppositie in de 2e klasse F weten te behouden.

Op het altijd zeer lastig te bespelen hoofdveld van de vv Strijen waren de Spartanen over de gehele wedstrijd de betere ploeg. 
Met een prachtig doelpunt van Lucas van Oeveren nam Sparta rond de 20e minuut de leiding. Kort na rust de verdiende 0-2 na een vlot lopende aanval waar de assist van Danny Langstraat kwam en Jordy van Buren kon afmaken.

Er volgde nog een soort van offensief van de thuisploeg na deze Spartaanse treffer. Met vooral veel fysieke inzet en het spelen van de lange bal probeerde men de aansluitingstreffer te forceren. 
De Spartaanse verdediging wist echter dit offensief eenvoudig te pareren en daarnaast was keeper Bryce Groenenboom er altijd nog om de nul te behouden.

Een derde treffer van de Spartanen werd ten onrechte afgekeurd op aangeven van de vlaggenist die buitenspel zou hebben gezien. Scheidsrechter Meeuwenoord moest later toegeven dat hij ten onrechte de waarneming van de vlaggenist had overgenomen. Moet nog wel gezegd worden dat buiten dit foutje de heer Meeuwenoord verder een prima wedstrijd heeft gefloten.

De derde treffer, die wel telde, viel uiteindelijk toch. In de slotfase was Lucas van Oeveren opnieuw trefzeker voor de Spartanen. Kort na deze treffer volgde het eindsignaal en konden staf en spelers van de R.V.&A.V. Sparta tevreden richting de kleedkamer.

Voor volgende week staat er weer opnieuw een mooie wedstrijd op het programma. Op Nieuw Terbregge is dan Alexandria'66 de volgende tegenstander. Aftrap is om 14:30 uur.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta;

Bryce Groenenboom, Yusuf Yildiz, Yannick van der Sman, Damien Serrano, Danny Abbing, Max Driessen, Danny Langstraat, Moises Navarro ( 77e min Mitchel Pennings), Jordy van Buren, Lucas van Oeveren, Jeremy Stork (81e min Jayson Candeia)

Fotoreportage
Karin van Buren
Jeroen van der Sman
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!