2935XX
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
tel. 0180-681607

R.V.&A.V. Sparta heeft de uitwedstijd tegen Spirit met 1-4 weten te winnen.

Na een wat moeizame 1e helft en een opgelopen achterstand kort voor rust, kwamen de Spartanen herboren uit de kleedkamer. De 2e helft dicteerde de ploeg van hoofdtrainer Sukru Gozen.

Jordi de Zwart wist al snel  de gelijkmaker te produceren. Kort hierna een knappe solo en dito afwerking van Jayson Candeia 1-2. Even was er een offensief van de thuisploeg te zien maar zowel de Spartaanse verdediging als de prima keepende Bryce Groenenboom wisten vrij eenvoudig op de been te blijven.

Met nog twee doelpunten in de slotfase van Jordi de Zwart, waarbij vooral de laatste een juweeltje was, wist Sparta definitief de drie punten veilig te stellen.

R.V.&A.V. Sparta vervolgt de competitie op zaterdag 15 oktober met een uitwedstrijd tegen Pelikaan. Zaterdag 8 oktober zijn we te gast bij sv Zandvoort en op dinsdag 11 oktober wordt er geoefend tegen Antibarbari.