3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

R.V.&A.V. Sparta JO18-1 tegen Jodan Boys JO18-1 eindstand 5-1

De eerste helft van deze wedstrijd bood het verwachte schouwspel. Tegenstander Jodan Boys was duidelijk gekomen om de schade te beperken. R.V.&A.V. Sparta JO18-1 kreeg meer dan voldoende kansen en ging de rust in met een 2-0 voorsprong. Te weinig gezien de verhoudingen op het veld.

Het leek nog even te ontsporen maar R.V.&A.V. Sparta reageerde heel goed op het gedrag van de tegenstander. Onze jongens lieten zich niet imponeren door de tegenstander en bleven steeds proberen te voetballen.

Na de rust wist Jodan Boys onverwachts tegen te scoren. Het was letterlijk hun enige kans en die vloog er direct in. Hierna herpakte ons team zich uitstekend en werd er uitgelopen naar een 5-1 eindstand.

Vooral de laatste goal gaf de trainers veel voldoening. Een doelpunt uitgespeeld over een aantal schijven zonder dat de tegenstander er aan kwam. Gezegd moet wel worden dat dit niet onze beste wedstrijd was. Diverse spelers gaven aan dat het nog even wennen was op het gloednieuwe veld.

Het belangrijkste is dat we kritisch blijven kijken om steeds beter te worden. Daar gaan we komende week weer met de hele groep op trainen waarna volgende week de tegenstander van R.V.&A.V. Sparta JO18-1 FC Dordrecht BVO JO18-1 heet. Een flinke uitdaging op welk veld dan ook.