Sparta (AV) JO18-1 - FC Dordrecht O18 uitslag 1-0

Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Sparta JO18-1 FC Dordrecht 1-0 1ste helft twee ploegen aan het werk gezien die aan elkaar gewaagd waren.

Voor rust hadden wij zeker mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar vlak voor rust maakt onze  keeper twee cruciale reddingen waardoor we ook met een achterstand de rust in hadden kunnen gaan...Dat ligt heel dicht bij elkaar.

2de helft moesten we naar 4-4-1-1 schakelen omdat onze kans met name in de as lag, dat pakte direct goed uit want dit leverde meteen rood op voor de tegenstander. Gelukkig bleven we geduldig vanuit de organisatie spelen en gingen niet roekeloos ten aanval omdat je tijd genoeg had om die goal te maken. Uiteindelijk viel die uit een schitterende vrije trap.

Een van de mooiste momenten was dat bij de 1-0 heel de groep de goal vierde, dat gaf enorm veel voldoening. Verder willen wij heel de club een compliment geven, want we hadden echt het gevoel dat iedereen achter ons stond, alle Spartanen langs de kant gaven echt energie en dat was een mooi moment. De club was echt één!

Verbeterpunten zat met name bij 11v 9 (FC Dordrecht was het tactisch kwijt en ging schoppen) moeten wij de wedstrijd veel makkelijker uit voetballen. Er was nog teveel zenuwen, omdat de meesten nog niet de ervaring hebben op dit niveau en dan speel je ook nog eens tegen de koploper die 15 punten hadden uit 5 wedstrijden. Mooie uitdaging om dat mentale aspect te verbeteren, dus weer leermomenten genoeg en verbeterpunten zat, maandag staan we weer op 0 en moeten we weer kei en keihard werken.