ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Zaterdag 12 november 2022 speelde de R.V.&A.V. Sparta O23 de tiende competitiewedstrijd thuis tegen Jodan Boys O23.

Om 12.42 is de aftrap op een zonnig Nieuw Terbregge.

In minuut 10 valt Jodan Boys O23 aan, de vlag voor buitenspel gaat omhoog, echter heeft de scheidsrechter een duwfout gezien waarna een strafschop volgt.

Deze wordt benut en zo is het 0-1.

In minuut 15 krijgt Guillermo JR Williams een dieptebal en in het strafschopgebied wordt hij aangetikt. De strafschop die volgt wordt benut door Angelo Lopes. Zo is het 1-1.

Hierna een aantal reddingen van keeper Fabian Vis en ingrepen van de verdediging die doelgevaar voorkomen.

In minuut 25 kan een van de Jodan Boys O23 spelers schieten en deze bal gaat binnen. Zo is de stand 1-2, wat tevens de ruststand is.

Na rust zet de R.V.&A.V. Sparta O23 aan om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Helaas lukt het niet om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen.

Waar de R.V.&A.V. Sparta O23 aanvalt is het in minuut 90 een counter van Jodan Boys O23 die doeltreffend wordt afgerond en zo is de stand 1-3.

Hierna gebeurt er niets noemenswaardig meer waardoor de R.V.&A.V. Sparta O23 na een 1-2 ruststand, uiteindelijk met 1-3 verliest.

Zaterdag 19 november 2022 gaat de R.V.&A.V. Sparta O23 op bezoek bij VOC O23. Tijdstip van aftrappen is 14:45.