Sparta (AV) O23-1 - DSVP O23-1 uitslag 3-1

Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Dinsdag 13 december speelde de R.V.&A.V. Sparta O23 de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie thuis tegen DSVP O23.

Om 20:10 is de aftrap op een waterkoud Nieuw Terbregge.

De R.V.&A.V. Sparta O23 gaat voortvarend van start als Raydell Apostel de bal verovert, goed doorgaat en Gianno Soares Semedo bedient die zo na 30 seconden de 1-0 voorsprong kan binnenschieten.

In minuut 19 opnieuw een goede kans voor de R.V.&A.V. Sparta O23 als Raydell Apostel de bal net voorlangs schiet.

In minuut 35 betekent een schot van Angelo Lopes de 2-0 tussenstand in het voordeel van de R.V.&A.V. Sparta O23.

In minuut 37 een doelpunt van DSVP O23, zo is de tussenstand 2-1, wat tevens de ruststand is.

Na de rust is de eerste mogelijkheid voor de R.V.&A.V. Sparta O23, als Jonatan Vrijenhoek bediend wordt door Raydell Apostel. Helaas gaat zijn inzet over het DSVP O23 doel.

In minuut 60 is het goed doorgaan van Gianno Soares Semedo en hij bedient Angelo Lopes die zo de 3-1 kan binnenwerken.

In minuut 70 voorkomt keeper Fabian Vis een tegendoelpunt als hij 1 op 1 de DSVP O23 aanvaller te baas is, dit moet hij wel bekopen met een grote schaafwond over zijn gezicht, maar gelukkig kan hij de wedstrijd wel voltooien.

In minuut 71 een schot van Gianno Soares Semedo. Zijn inzet eindigt op de paal.

In minuut 75 een goede bal van Mick Nooteboom op Guillermo JR Williams, die zijn inzet naast het doel ziet eindigen.

Hierna gebeurt er niets noemenswaardig meer waardoor deze wedstrijd na een 2-1 ruststand, in een 3-1 eindstand eindigt.

Dit betekent dat de R.V.&A.V. Sparta O23 na de winterstop opnieuw in Divisie 3 zal uitkomen.

Vanaf deze plek wensen wij eenieder namens de R.V.&A.V. Sparta O23 fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en mooi 2023!