Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Zaterdag 17 september stond de derde competitiewedstrijd op het programma voor de R.V.&A.V. Sparta O23, op Nieuw Terbregge was Oliveo O23 de tegenstander.

Om 15:07 is de aftrap op een bewolkt, maar zonnig Nieuw Terbregge, nadat even daarvoor de regen heeft gezorgd voor een natte kunstgrasmat.

In de beginfase zoekt de R.V.&A.V. Sparta O23 meteen de aanval, wat resulteert in een aantal goede mogelijkheden.

In minuut 2 de eerste mogelijkheid, Michael Nijenhuijzen bedient Angelo Lopes ,die zijn inzet net voor de doellijn weggehaald ziet worden door een Oliveo O23 verdediger.

In minuut 4 de volgende aanval, Gianno Soares Semedo speelt Yusuf Yildiz aan die de bal niet kan controleren om een schot te lossen.

In minuut 5 een vrije trap van Angelo Lopes die Gianno Soares Semedo aanspeelt die voorgeeft. Yusuf Yildiz ziet zijn inzet net naast gaan.

Hierna de eerste kansen voor Oliveo O23 als zij in minuut 7 een dubbele kans krijgen. Tweemaal brengt keeper Michael Brongers redding op de inzetten.

Hierna weer een aantal aanvallen van de R.V.&A.V. Sparta O23.

Een vrije trap van Angelo Lopes gaat over het doel heen in minuut 14.

In minuut 16 de volgende kans als Gianno Soares Semedo aangeeft aan Quanito Collins die breedlegt op Angelo Lopes. Zijn inzet wordt gered door de Oliveo O23 keeper.

In minuut 19 een mooie combinatie en Quanito Collins speelt Bas Jordaan aan, zijn schot mist de kracht om de keeper te verassen.

In minuut 23 is het goed meegeven van Arie Korshid op Kell Rietbroek die de keeper zijn inzet ziet keren.

Waar de R.V.&A.V. Sparta O23 aanvalt is het oppassen voor uitbraken van Oliveo O23. Zo is het in minuut 26 een goede redding van keeper Michael Brongers op een inzet van een van de aanvallers.

In minuut 31 speelt Arie Korshid in op Angelo Lopes, die zich vrijspeelt, en zijn schotpoging wordt tot corner verwerkt door de Oliveo O23 keeper.

Hierna gebeurt er weinig meer en zo is de ruststand ondanks flink wat kansen 0-0.

Na rust wederom de R.V.&A.V. Sparta O23 die de aanval zoekt.

Zo is het in minuut 50 Gianno Soares Semedo die zijn schot gekeerd ziet worden door de Oliveo O23 keeper.

In minuut 52 de volgende schotkans voor Gianno Soares Semedo die goed bediend wordt door de ingevallen Vinay Mangroo. De schotpoging gaat naast het doel.

In minuut 57 de volgende kans. Angelo Lopes bedient de ingevallen Rogier Bazoer, die goed doorgaat en schiet, zijn poging gaat voorlangs het doel.

In minuut 58 kan de R.V.&A.V. Sparta O23 eindelijk juichen als Bas Jordaan knap Vinay Mangroo bedient die doeltreffend schiet. Zo is de stand 1-0.

De R.V.&A.V. Sparta O23 blijft aanvallen en in minuut 63 wordt de inzet van Angelo Lopes geblokt door een verdediger.

In minuut 64 opnieuw een schotkans als Redouane Hmida kan uithalen. Zijn poging gaat langs de kruising over de achterlijn.

In minuut 65 is het Michael Nijenhuijzen die Gianno Soares Semedo bediend, die de keeper omspeelt, en zo de 2-0 kan binnenschuiven in het lege doel.

Hierna van beide teams een slordige fase. Waarbij Oliveo aanvallend heeft gewisseld.

Zo krijgt in minuut 80 een der Oliveo O23 aanvallers een schotkans, keeper Michael Brongers redt knap en stijlvol.

In minuut 85 een ziet keeper Michael Brongers de loopactie van de ingevallen Raydell Apostel en bedient hem op maat, Raydell Apostel maakt een solo en oog in oog met de keeper is de afronding beheerst en doeltreffend. Zo is het 3-0.

In minuut 87 valt Oliveo O23 aan en het kiezelharde schot van de spits gaat binnen. Zo is de stand 3-1.

Hierna probeert Oliveo O23 de aansluiting de vinden echter de R.V.&A.V. Sparta O23 houdt stand en in minuut 90 is een afstandsschot een makkelijke prooi voor keeper Michael Brongers.

Kort hierna fluit de scheidsrechter af en zo eindigt deze wedstrijd na een 0-0 ruststand in een 3-1 overwinning voor de R.V.&A.V. Sparta O23.

Aanstaande zaterdag 24 september is de R.V.&A.V. Sparta O23 vrij.

Maandag 26 september is de volgende competitiewedstrijd als EMM’21 te gast is op Nieuw Terbregge. Tijdstip van aftrappen is 20:00.