Alexandria'66 JO10-1 - Sparta (AV) JO10-1 uitslag 3-4

3066SH
ROTTERDAM
tel. 010-4211455

Alexandria'66 JO10-1 tegen R.V.&A.V. Sparta JO10-1 eindstand 3-4

R.V.&A.V. Sparta JO10-1 begon matig aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut kwam het team op achterstand tegen Alexandria'66. Naarmate de wedstrijd vorderde herpakte het team zich goed. Spelend in een opstelling met de punt naar voren werd steeds sneller en sterker gevoetbald. Dit resulteerde helaas niet in de gelijkmaker.

In het tweede kwart kwam de JO10-1 zelfs na een counter op een 2-0 achterstand. Desondanks lieten de jongens zich niet kennen. R.V.&A.V. Sparta bleef het eigen spel spelen wat tot resultaat wist te leiden. De stand werd in het tweede en derde kwart omgebogen naar een verdiende 2-4 voorsprong! Een stand die makkelijk hoger had kunnen uitvallen gezien de doelkansen die R.V.&A.V. Sparta kreeg.

Het laatste kwart van de wedstrijd liet een ongewijzigd beeld zien. R.V.&A.V. Sparta JO10-1 voetballend goed maar te veel kansen werden gemist. Alexandria'66 verhoogde de druk in de slotfase en wist zo nog tot 3-4 terug te komen. Verder kwamen zij niet wat betekende dat R.V.&A.V. Sparta JO10-1 over de hele wedstrijd gezien een verdiende overwinning behaalde.