Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

De gestaakte wedstrijd R.V.&A.V. Sparta-Deltasport moest nog worden uitgespeeld. Dit gebeurde op de dinsdagavond voor een periode van 25 minuten plus de blessuretijd. Voor de gelegenheid was er ook een andere scheidsrechter aangewezen, zijnde het heerschap Verhoeve.

Vanaf het begin van de hervatting werd duidelijk dat Deltasport was gekomen om tijd te rekken. Iedere vrije trap of doeltrap werd op het dooie akkertje genomen. In de 70e minuut kwam de eerste serieuze kans toen Jordi de Zwart een vrije trap naast het doel schoot. Even later wist de doelman van Deltasport te redden op een inzet.

In de 73e minuut wederom een aanval van R.V.&A.V. Sparta waarbij de bal na een kluts door Jordy van Buren werd binnen geschoten voor de 2-1. R.V.&A.V. Sparta bleef daarna de aanvallende partij terwijl Deltasport zich beperkte tot veelvuldig massaal verdedigen.

De zijkanten zorgden doorlopend voor gevaar. Zo kwam Kevin Jumelet in kansrijke positie maar zijn schot werd gestopt door de doelman. Even later werd Jordy van Buren knap in een 1 op 1 op de keeper gezet en daarbij buitenspel gegeven.

Aangekomen in de 81e minuut bediende Jordy van Buren zijn voornaamgenoot De Zwart die met het hoofd voor de 3-1 zorgde. Drie minuten later werd het na een handsbal 4-1 van opnieuw de voet van de topscorer. Het slotakkoord van deze wedstrijd kwam wederom op naam van Jordi de Zwart die in blessuretijd zijn derde van de avond en zijn vierde in deze wedstrijd maakte. Een wederom uitstekende prestatie van de spits.

Na het laatste fluitsignaal stond er tot verbazing van supporter Willem M. 5-1 op het scorebord. Voor de stand betekent dit dat R.V.&A.V. Sparta koploper is. Dat is best een prestatie te noemen van spelers en staf.

Aanstaande zaterdag om 14.30 uur is nu Spirit te gast op sportpark Nieuw Terbregge. Uiteraard zijn alle leden en supporters van R.V.&A.V. Sparta dan ook weer van harte welkom.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen Deltasport vanaf de 64e minuut: Daniel van der Knijff, Kevin Jumelet, Jelano Tavares, Jay Jay Gulpen, Danny Abbing, Danny Langstraat, Sven Bout, Jordy van Buren, Damien Serrano, Jordi de Zwart, Robin van der Sman.