Sparta (AV) 1 - vv Papendrecht 1 uitslag 0-2

Sparta (AV) 1 - vv Papendrecht 1 uitslag 0-2

Sparta (AV) 1

0 - 2

vv Papendrecht 1

12'
... (schot)
70'
... (schot)

Datum

5 februari 2022 14:30

Accommodatie

Sportcomplex Nieuw Terbregge
Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Op een best fris sportpark Nieuw Terbregge oefende R.V.&A.V. Sparta tegen 1e klasser vv Papendrecht. Na de sterke wedstrijd van vorige week tegen vv Heerjansdam werd het deze keer een zwakke wedstrijd waarin vv Papendrecht op basis van kwaliteit en doortastendheid de winst pakte.

Het meest vermeldenswaardig aan de eerste helft is dat Lucas van Oeveren in buitenspel positie wist te scoren, maar terecht werd teruggefloten door de scheidsrechter van dienst. Ook Damien Serrano,Terrick Monsanto en Robin van der Sman kregen nog kansen die zij niet wisten te verzilveren.

De meest opvallende spelers aan de kant van R.V.&A.V. Sparta waren vandaag keeper Fabian Vis (O23) en spits Terrick Monsanta (O18). Beide jongelingen mochten een half uur meespelen in deze wedstrijd en deden het naar behoren.

Voor het overige is er heel weinig te melden over deze oefenwedstrijd. Volgende week zaterdag hervat R.V.&A.V. Sparta de competitie met een uitwedstrijd tegen het eerste team van DCV. Bij de wedstrijd zijn ook supporters van de uit spelende club welkom. In het amateurvoetbal doet men daar niet zo moeilijk over.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen vv Papendrecht: Daniel van der Knijff (65e Fabian Vis), Kevin Jumelet, Jelano Tavares (46e Sven Bout), Danny Langstraat, Redouane Hmida (46e Jay Jay Gulpen), Arij van Bree, Jordy van Buren, Lucas van Oeveren (70e Robin van der Sman), Damien Serrano, Jordi de Zwart (61e Terrick Monsanta), Robin van der Sman (46e Achraf Dahri)

Foto reportage Jeroen van der Sman

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!