Sportlaan 3
2935XX
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
tel. 0180-681607

De R.V.&A.V. Sparta mistte door blessures een aantal spelers waardoor het elftal weer flink moest worden omgegooid voor de wedstrijd tegen Spirit. Een situatie die af en aan al vanaf het begin van dit seizoen zo is.

De spelers die er wel waren hadden deze keer vanaf het begin een totale off-day. Het gegeven dat de concurrenten allemaal punten verloren bracht hier geen verandering in. Dat het vandaag niet mee zat bleek ook wel toen in de 17e minuut verdediger Jelano Tavares geblesseerd naar de kant moest.

Ondanks het matige veldspel kreeg Sparta in de eerste helft twee kansen maar Lucas van Oeveren en Jordi de Zwart wisten het doel niet te treffen. Aan de andere kant hield Daniel van der Knijff met twee reddingen ook de nul dus werd de ruststand 0-0.

Na de matige eerste helft  wisselde trainer Robert Verbeek twee spelers. Redouane Hmida en Sven Bout vervingen Arij van Bree en Moises Navarro.

Binnen vijf minuten stond het 2-0 en was de wedstrijd gespeeld. Dat het uiteindelijk bij 4-0 bleef was vooral te danken aan onzuiverheid van Spirit en enkele reddingen van Daniel.

Aanvallend was alleen Jordy van Buren twee keer dicht bij een doelpunt. De keeper van Spirit en de lat verhinderde echter succes voor hem. Voor de rest ging vrijwel het hele team collectief ver door de ondergrens.

Dinsdag staat de inhaalwedstrijd tegen Rozenburg op het programma. Er wordt dan om 20.00 uur afgetrapt op ons sportpark Nieuw Terbregge.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen Spirit: Daniel van der Knijff, Kevin Jumelet, Jelano Tavares (17e Angelo Lopes), Steven Tuns, Damien Serrano, Danny Langstraat, Jordy van Buren, Arij van Bree (46e Redouane Hmida), Moises Navarro (46e Sven Bout), Jordi de Zwart, Lucas van Oeveren.