Kooikersweg 2
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

Na de wedstrijd van vorige week was de vraag hoe R.V.&A.V. Sparta zou reageren op de daar gespeelde matige tweede helft. Helaas was er tegen Deltasport geen verbetering zichtbaar.

In Vlaardingen was het eerste schot na 5 minuten spelen van Jordi de Zwart. Zijn poging verdween naast het doel. Hierna gebeurde er niets voor de beide goals tot Deltasport in de 17e minuut vrijwel ongehinderd de 1-0 kon binnen schieten.

Na ruim een half uur spelen stond het al 3-0. De thuisclub wist namelijk uit vijf doelpogingen drie doelpunten te maken. De elf van Robert Verbeek grossierde inmiddels in balverlies. Slechts Robin van der Sman kwam tot de 44e minuut een keer dreigend voor het doel.

Vlak voor de rust maakte een verdediger een overtreding op Lucas van Oeveren die Jordi de Zwart in staat stelde om vanaf de penaltystip de 3-1 te maken. Snel daarna was er gelegenheid om de nodige puntjes op de I en ook maar gelijk op al die andere 25 letters van het alfabet te gaan zetten.

Over de tweede helft zullen we maar kort zijn. Deltasport ging vol in de verdediging en meer dan een schot van Angelo Lopes en een aantal wilde afstandsschoten was er niet te zien.

De 4-1 was dichterbij dan de 3-2 maar keeper Daniel van der Knijff liet zich niet meer passeren. Zo werd weer door eigen toedoen en deze keer zelfs kansloos verloren.

Aanstaande zaterdag komt Pelikaan naar sportpark Nieuw Terbregge. De trouwe supportersschare verwacht dan wel een veel scherper R.V.&A.V. Sparta te zien. Er wordt zoals altijd om half drie afgetrapt.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen Deltasport: Daniel van der Knijff, Kevin Jumelet, Steven Tuns (80e Sven Bout), Jelano Tavares, Damien Serrano, Danny Langstraat, Jordy van Buren, Lucas van Oeveren (60e Angelo Lopes), Moises Navarro (60e Jay-Jay Gulpen), Jordi de Zwart, Robin van der Sman