Sparta (AV) JO11-2 - Spirit JO11-1 uitslag 2-3

Sparta (AV) JO11-2 - Spirit JO11-1 uitslag 2-3

Sparta (AV) JO11-2

2 - 3

Spirit JO11-1

Competitie

Hoofdklasse (3e fase) P

Datum

29 januari 2022 8:30

Scheidsrechter

E. Maertens

Accommodatie

Sportcomplex Nieuw Terbregge
Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Met deze tegenstander hadden de Spartanen nog een appeltje te schillen, zij hebben de JO11-1 in de vorige competitieronde van de eerste plaats gehouden. De opdracht van de trainers was simpel: met snel combinatievoetbal de tegenstander overtreffen.

Onze jongens begonnen goed aan de wedstrijd. We waren dominant en bepaalden het spelbeeld. Helaas werd door verkeerd ingrijpen bij een vrije trap het eerste kwartier afgesloten met een 0-1 achterstand.

In het tweede kwartier speelden we de bal nog sneller rond. Hierbij vergaten we alleen in het hoge tempo om echte kansen te creëren. Spirit stond ook goed en bijna alleen maar te verdedigen. Met stuk voor stuk stevige knapen: echte verdedigers. Op een aantal afstandsschoten na geraakte we niet in de buurt van hun doel.

Na de rust werden de Spartanen nog gretiger, nog feller. Daar was toen ook snel de 1-1 en kort daarna zelfs de 2-1. De tegenstander werd in deze fase kapot gespeeld. Tot het moment van een verkeerd begrepen terugspeelbal die voor de 2-2 zorgde.

Gedurende het laatste kwartier gingen de jongens van R.V.&A.V. Sparta voor de volle winst. Helaas werkten de paal (2x) en de lat ons tegen. Door een zeldzame verdedigingsfout werd het zelfs nog 2-3!

De laatste minuten speelden we alleen op de helft van de tegenpartij. Echter werd het doelnet niet meer gevonden door de JO11-1. Wederom werd een wedstrijd tegen dit elftal van Spirit verloren. Niet omdat wij geen ‘spirit’ hadden maar meer door stevige Hollandse jongens met een vleugje Catenaccio.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!