3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Eindelijk was het weer zaterdag! Wellicht is het voorlopig de laatste zaterdag met voetbal door de onlangs weer aangescherpte corona maatregelen. De drie O9 teams hadden dit weekend een thuiswedstrijd op hetzelfde tijdstip.

De R.V.&A.V. Sparta O9-1 kreeg VFC O9-1 op bezoek. Na de resultaten van de afgelopen weken begonnen onze jongens vol zelfvertrouwen aan deze wedstrijd. Dat zelfvertrouwen kwam ook snel tot uiting op het scorebord. Binnen tien minuten stonden we met 4-0 voor.

Hierna werd de wedstrijd koel en zakelijk uitgespeeld. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een met 8-1 zeer verdiende overwinning voor de R.V.&A.V. Sparta.

O9-2 kreeg Spartaan’20 O9-1 op bezoek. Onze O9-3 verloor vorige week nog van deze tegenstander, dus de jongens waren geïnformeerd. De wedstrijd begon zeer voortvarend voor R.V.&A.V. Sparta. Binnen tien minuten stond het al 2-0.

Daarna kwamen de gasten terug, wat zorgde voor een bijzonder spannende ontknoping. Een minuut voor tijd stond het 5-5. Na een laatste aanval van Spartaan’20 gingen onze jongens helaas toch ten onder met 5-6.

R.V.&A.V. Sparta O9-3 kreeg DSVP O9-1 op bezoek. Onze jongens maakte het deze tegenstander vanaf de eerste minuut lastig. Dit door vroeg druk te zetten en op de helft van DSVP te voetballen.

We kwamen op een 0-1 achterstand om vervolgens met 4-2 voor te komen. Daarbij moet gezegd worden dat de gasten vijf 100% kansen niet wisten te benutten. Het leek er op dat onze boys een engeltje op de lat hadden zitten, maar helaas wist DSVP nog twee keer te scoren, 4-4. Een terechte eindstand!