... (schot)
76'

21 augustus 2021 12:00

Onbekend

Deze zaterdag speelde de R.V.&A.V. Sparta O23 tegen TOGB O23 op het Xerxes DZB toernooi.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta O23:
Robin Vahedi, Quinten Rietdijk (40. Michael Nijenhuijzen), Mitchel van Dillen, Sam van der Heide (46. Jannick van der Elburg), Redouane Hmida (46. Sven bout) (55.Angelo Lopes) Gianni Goveia (65. Richaldo Sno), Sven Bout (36. Boran Oz), Jannick van der Elburg (18. Achraf Dahri) , Richeldo Sno (55. Mick Nooteboom), Malik Bakboord , Eugemar el Bouzidi

In de beginfase gaat het spel op en neer tussen de beide ploegen. in de 6e minuut denkt TOGB de score te openen, echter is het buitenspel.In de 7e minuut combineren Malik Bakboord, Jannick van der Elburg en Richaldo Sno aan de rechterzijde van het veld, laatstgenoemde komt naar binnen en lost een schot in de linkerhoek.
De keeper van TOGB O23 brengt redding en uit de corner die volgt ontstaat geen gevaar.In de rommelige fase die volgt wisselen TOGB O23 en R.V.&A.V. Sparta O23 geregeld van balbezit.
In de 20e minuut volgt na een combinatie tussen Sven Bout en Achraf Dahri en laatstgenoemde dribbelt vanaf de linkerzijde naar binnen en speelt Spits Malik Bakboord in, die speelt Gianni Goveia in en het schot wat volgt gaat enkele meters naast.

In de 22e minuut krijgt TOGB O23 een vrije trap aan de linkerzijde van het veld. De bal die volgt kan door Redouane Hmida gekopt worden echter staat 2 TOGB O23 spelers dusdanig vrij dat de bal via de ene TOGB O23 speler bij de andere komt die kan binnenschieten. 1-0 voor TOGB O23.

TOGB drukt door en in de 23e minuut volgt een corner, waarbij de ingeschoten afvallende bal door verdediger Mitchel van Dillen dusdanig van richting kan worden veranderd dat er wederom een corner volgt voor TOGB O23
In de 24e minuut valt TOGB O23 opnieuw aan en de voorzet die volgt eindigt via de voet van verdediger Mitchel van Dillen ongelukkig in eigen doel. Zo wordt het 2-0 voor TOGB O23

In de 26e minuut scoort TOGB O23 opnieuw, via de combinatie wordt de spits vrijgespeeld, deze legt de bal breed en zo wordt het 3-0 voor TOGB O23.

Dan in de 28e minuut laat de Spartaanse aanval zich weer zien, nadat aan de linkerzijkant bij de cornervlag een overtreding wordt gemaakt volgt een vrije trap. Sven Bout ontfermt zich hierover en geeft een goede voorzet welke door Richaldo Sno kan worden binnengekopt. 3-1

De R.V.&A.V. Sparta O23 valt in de 30e minuut wederom aan, nadat de bal bij Sven Bout komt lanceert hij op de rechterzijde Eugemar el Bouzidi. Voordat dit gevaarlijk kan worden wordt er door een van de TOGB O23 verdedigers ingegrepen en de corner die volgt levert geen gevaar op.

In de 34e minuut volgt vervolgens wederom een goal voor TOGB O23. Via de kluts eindigt de bal bij een van de TOGB O23 spelers en deze kan de bal binnentikken bij de tweede paal. Zo wordt het 4-1.

Net voor rust komt de R.V.&.A.V. Sparta O23 er nog eenmaal goed uit. Sam van der Heide wordt op het middenveld ingespeeld en hij speelt de bal door op Eugemar el Bouzidi, die dribbelt in, omspleet zijn tegenstander en zijn schuiver gaat in de verre hoek binnen, zo wordt het 4-2 wat tevens de ruststand is.
Na rust is TOGB O23 in het eerste kwartier de bovenliggende partij. Eerst een gevaarlijke voorzet welke door de TOGB O23 spits niet geraakt kan worden. In de 55e minuut komt TOGB O23 op een 5-2 voorsprong na een schot in de bovenhoek.

De R.V.&A.V. Sparta O23 trapt af en binnen de minuut volgt een nieuwe goal, de bal wordt ingespeeld op keeper Robin Vahedi en helaas raakt hij de bal niet goed. Hierdoor kan de druk zettende spits van TOGB O23 de bal breedleggen en zijn teamgenoot schiet binnen, stand 6-2.

Hierna wisselt het balbezit tussen de beide ploegen, de R.V.&A.V. Sparta O23 wordt een enkele keer gevaarlijk, waaronder een hard schot van Jannick van der Elburg,maar het doel van TOGB wordt niet gevonden.

In de 75e minuut krijgt TOGB O23 een grote kans, keeper Robin Vahedi kan zijn doel kleinmaken en komt als winnaar uit het 1 op 1 duel met de TOGB O23 spits.

In de opbouw die volgt leidt de R.V.&A.V. Sparta O23 balverlies in de as van het veld, de TOGB O23 spits maakt hier dankbaar gebruik van en rond oog in oog met keeper Robin Vahedi koelbloedig af.

Zo wordt het 7-2 voor TOGB O23. In de fase die volgt veranderd er niets meer in de stand.

Komende zaterdag 28 augustus volgt de volgende oefenwedstrijd.
Lyra 1 is dan de gastheer voor de R.V.&A.V. Sparta O23, de aftrap is 14:30.
Adres: Veilingweg 26 , 2678 LN De Lier