Trimpad 12
3135GA
VLAARDINGEN
tel. 010-4749961

Na de goede resultaten van de afgelopen wedstrijden stond deze keer een bezoek aan CWO op het programma.

In de beginfase hielden de beide teams elkaar in evenwicht. Veel balverlies over en weer was tot de 14e minuut het wedstrijdbeeld. Op dat moment kwam R.V.&A.V. Sparta goed door waarna Jordi de Zwart de 0-1 maakte. Een zuiver doelpunt maar op aangeven van de CWO grensrechter keurde de scheidsrechter het doelpunt af voor buitenspel.

De volgende fase bezorgde CWO twee kansen waarvan er een op de paal eindigde. In het andere geval werd met een goede sliding ruim bijtijds ingegrepen. Hierna wederom een periode met weinig noemenswaardigheden.

In de 33e minuut werd de goed doorgelopen Sven Bout duidelijk zichtbaar getorpedeerd door de doelman van CWO maar de scheidsrechter weigerde hier naar de penaltystip te wijzen.

Na rust wederom een paar goede acties van de Spartanen waaruit Damien Serrano met een goed getimed schot dan toch de verdiende 0-1 op het scorebord wist te schieten. Met de voorsprong in handen zakte het spelpeil snel tot een bedenkelijk niveau.

Te veel werd er vervolgens meegegaan in het spelletje van CWO. Een matige fase die een 2-1 achterstand opleverde. Volstrekt onnodig als je gewoon je eigen spel blijft spelen.

Voor de laatste fase kwamen Danny Langstraat en Robin van der Sman nog binnen de lijnen. Het laatste kwartier stond hierna dan ook vooral in het teken van de diverse scrimmages voor het doel van CWO. Zij wisten die allen te overleven.

Volgende week staat de volgende wedstrijd al op het programma. Te gast op sportpark Nieuw Terbregge is dan Deltasport. Uiteraard bent u daarbij ook weer welkom.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta tegen CWO: Daniel van der Knijff, Kevin Jumelet, Jay Jay Gulpen, Steven Tuns, Damien Serrano, Arij van Bree, Moises Navarro (91e Redouane Hmida), Jordy van Buren, Sven Bout (76e Danny Langstraat), Jordi de Zwart, Lucas van Oeveren (76e Robin van der Sman)