Sportlaan 30 a
3299XG
MAASDAM
tel. 078-6769500

R.V.&A.V. Sparta heeft in de eerste competitie wedstrijd een punt weten te behalen in de uitwedstrijd tegen FC Binnenmaas.

De formatie van Robert Verbeek begon voortvarend aan het duel en wist al snel door doelpunten van Jay Jay Gulpen en Jordi de Zwart een 0-2 voorsprong te nemen.
Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en kansen stapelden zich op voor beide doelen. De thuisploeg was echter in tegenstelling tot de Spartanen minder secuur in de afwerking.

In de 27e minuut wist Sparta zelfs op een 0-3 voorsprong te komen nadat Jordi de Zwart opnieuw trefzeker was. Met deze stand leek het erop dat de Spartanen vandaag de drie punten  mee naar Rotterdam zouden gaan nemen.

Niets leek minder waar, en waarschijnlijk heeft het kopje thee goed gedaan bij de thuisploeg. Met vereende krachten werd de aanval gezocht door Binnenmaas in de 2e helft. Hun inzet werd beloond met doelpunten in de 53e, 76e en 89e minuut waarmee de stand op het scorebord weer gelijk getrokken werd.
Tussentijds hadden de Spartanen helaas verzuimd een aantal goede mogelijkheden te verzilveren waarmee ze de wedstrijd definitief in Spartaans voordeel hadden kunnen beslissen.

Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag waarmee beide ploegen tevreden kunnen zijn.

Voor de R.V.&A.V. Sparta volgt a.s zaterdag een thuiswedstrijd tegen SVS Capelle. Uiteraard bent u van harte welkom op sportcomplex Nieuw Terbregge om de Spartanen aan te moedigen.