CION 1 - Sparta (AV) 1 uitslag 2-4

CION 1 - Sparta (AV) 1 uitslag 2-4

CION 1

2 - 4

Sparta (AV) 1

20'
Kevin Jumelet (intikker)
... (intikker)
29'
52'
Robin van der Sman (afstandschot)
... (schot)
55'
57'

Competitie

2e klasse D

Datum

16 november 2021 20:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Broekpolder
Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

De wedstrijd CION - R.V.&A.V. Sparta werd gekenmerkt door veel oponthoudt.

De wedstrijd startte al 15 minuten later door gezondheidsproblemen bij de scheidsrechter van dienst. Gelukkig kon er op korte termijn een vervanger gevonden worden die met spoed richting Vlaardingen was gekomen.
Nog meer oponthoudt rond de 35e minuut toen de veldverlichting verder weigerde dienst te doen. Na een gedwongen vroege rustpauze voor beide teams werd er voor de 2e helft uitgeweken naar een ander veld. 

Dan de wedstrijd, in een fysiek en met veel inzet gespeelde wedstrijd door beide teams waren het uiteindelijk de Spartanen die in de 2e heldt de winst naar zich toe wisten te trekken. Gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd een verdiende overwinning voor de R.V.&A.V. Sparta.

Zaterdag 20 november staat de volgende wedstrijd op het programma. R.V.&A.V. Sparta is dan te gast bij DCV, aanvang wedstrijd 15.00 uur.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta;
Daniel van der Knijff, Kevin Jumelet, Steven Tuns, Danny Langstraat, Danny Abbing, Jordy van Buren, Robin van der Sman, Lucas van Oeveren ( Terrick Monsanto 79e min), Arij van Bree, Jay Jay Gulpen (Moises Navarro 77e min), Jordi de Zwart.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!