3342AA
HENDRIK-IDO-AMBACHT
tel. 078-6813552 (Hoofdkantine di-vr-zo)

Net na 12:30 wordt er afgetrapt op een waterkoud en nat Sportpark Schildman.

Vanaf het begin van de competitie is duidelijk dat ASWH een maatje te groot is voor de overige teams, 10 gespeeld en 30 punten en een doelsaldo van 50 doelpunten voor en slechts 4 tegen spreekt boekdelen.

Als je dan vandaag ook nog eens over 4 spelers van het 1e elftal kan beschikken welke uitkomen in de 2e divisie Jack’s League (het 3e niveau van Nederland), waaronder de topscorer van de Jack’s League.

In minuut 7 een vrije trap voor de R.V.&A.V. Sparta O23. De vrije trap van Sven Bout strandt in de muur en het schot in de rebound van Bekir Bulut gaat naast.

In minuut 7 vrije trap sparta. De vrije trap van sven smoort in de muur. De rebound van bekir gaat naast het doel van ASWH O23.

Hierna een aantal kansen voor ASWH O23. Zo gaat in minuut 9 een schot naast het doel, in minuut 11 een schot over het doel en in minuut 18 ,na een counter, gaat de kopbal naast.

In minuut 24 een mooie aanval van ASWH O23. De bal wordt teruggelegd en de middenvelder die de bal ontvangt haalt uit met een geplaatst hard laag schot en deze treft doel. Zo is het 1-0 voor ASWH O23.

In minuut 26 een schotkans voor Bekir Bulut na een voorzet van Quinten Rietdijk.

In minuut 30 een vrije trap voor de R.V.&A.V. Sparta O23, Sven Bout neemt plaats achter de bal en deze belandt bij Michael Nijenhuijzen, zijn poging gaat naast.

In minuut 34 een uitbal welke ten onterechte aan ASWH O23 gegeven wordt ,als zelfs de clubgrensrechter van ASWH O23 de bal toekent aan de R.V.&A.V. Sparta O23, echter besluit de scheidsrechter anders en uit de ingooi volgt de voorzet vanaf de zijkant, deze belandt bij de tweede paal en de aanvaller schiet in de verre hoek binnen. Zo is het 2-0 voor ASWH O23.

In minuut 37 een dieptebal op een diepgaande ASWH O23 middenvelder. Deze kan Redouane Hmida omspelen en op het doel af gaan,  1 op 1 met keeper Michael Brongers, waarbij laatstgenoemde als winnaar uit de strijd komt door de bal met zijn vingertoppen te redden en de bal tot corner te verwerken.

Uit de corner die volgt kan keeper Michael Brongers andermaal zijn klasse laten zien, door het schot in de verre hoek knap te pareren.

Enkele minuten hierna klinkt het rustsignaal en zo staat het 2-0 voor ASWH O23.

Na rust is het ASWH O23 wat de boventoon voert, zo is het in minuut 52 een goal van een van de aanvallers die in alle vrijheid de 3-0 kan binnenschuiven, in minuut 54 kan een van de aanvallers aan de aandacht ontsnappen en deze kan de 4-0 binnenschieten en in minuut 55 een diepe bal op een van de aanvallers die breedlegt en zo kan de 5-0 worden binnengetikt door een van de andere aanvallers.

De R.V.&A.V. Sparta O23 wordt overdonderd, en in minuut 59 volgt de volgende tik als een van de aanvallers kan breedleggen en zo de 6-0 kan worden binnengetikt.

In de fase die volgt kan keeper Michael Brongers de schade beperken door in minuut 62 en minuut 65 redding te brengen op een tweetal schoten op zijn doel.

In minuut 80 kan keeper Michael Brongers redding brengen door met zijn voet de inzet te keren van een van de ASWH O23 aanvallers.

In minuut 81 de volgende kans voor ASWH O23. De kopbal van de aanvaller is keeper Michael Brongers te machtig, echter kan verdediger Redouane Hmida de inzet voor de doellijn weghalen.

In de fase hierna kan keeper Michael Brongers zich nog tweemaal onderscheiden door in minuut 85 een schot te keren en in minuut 86 wederom redding te brengen door de inzet met zijn voet te keren, en zo hiermee nog meer tegendoelpunten te voorkomen.

In minuut 89 is er nog een kans te noteren voor de R.V.&A.V. Sparta O23 als Angelo Lopes voorgeeft, Achraf Dahri kan de bal niet genoeg raken om deze op het doel te krijgen.

Kort hierna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en zo wordt het 6-0, waardoor ASWH O23 kampioen is in deze poule met maar liefst 33 punten uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van 56 doelpunten voor en 4 doelpunten tegen, met nog 3 wedstrijden te gaan.

Meest opvallende speler van R.V.&A.V. Sparta O23 zijde deze middag was keeper Michael Brongers, die met zijn vele en soms prachtige reddingen nog meer tegentreffers wist te voorkomen.