FC Skillz O23 - Sparta (AV) O23 uitslag 4-4

FC Skillz O23 - Sparta (AV) O23 uitslag 4-4

SSA FC Skillz Wateringse Veld O23-1

4 - 4

Sparta (AV) O23-1

... (schot)
14'
27'
Richeldo Sno (schot)
Assist: Sidi Jalloh
51'
Angelo Lopes (intikker)
... (afstandschot)
52'
Assist: Sidi Jalloh
... (vrije trap)
82'
... (schot)
84'
90'
Beau Forman (schot)
Assist: Sidi Jalloh

Competitie

Divisie 3 D

Datum

30 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

J. den Dulk

Accommodatie

Sportpark Zonneveld
Guido de Moorstraat 35
2548ZS
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3250113

SSA FC Skillz O23- R.V.&A.V. Sparta O23:

Met een vertraging van 3 kwartier in verband met het natuurgrasveld wat er niet best bij lag werd er op de kunstgrasmat afgetrapt op een nat sportpark Zonneveld in Den Haag.

Het bleek, na de eerdere 3-4 nederlaag in de thuiswedstrijd, wederom een doelpuntrijke wedstrijd te worden.

Vanaf de beginfase is het de R.V.&A.V. Sparta O23 welke de bovenliggende ploeg is.

In minuut 5 is de eerste kans te noteren voor de R.V.&A.V. Sparta O23.

De keeper van Skillz O23 werkt een diepe bal weg, deze belandt bij Sidi Jalloh die vanaf ongeveer 25 meter met een boogbal zijn kans waagt. De poging kan ternauwernood door een van de Skillz O23 verdedigers worden weggewerkt voor de doellijn.

Uit de corner die volgt kopt Malik Bakboord goed in, echter kan de Skillz O23 keeper redding brengen.

In minuut 12 een vrije trap welke genomen wordt door Jannick van der Elburg. De voorzet wordt weggewerkt en de afvallende bal wordt door Angelo Lopes voorlangs geschoten.

In minuut 14 valt FC Skillz O23 aan. De voorzet vanaf de zijkant kan door de geheel vrijstaande spits binnengeschoten worden. Zo staat het 1-0 voor FC Skillz O23.

In minuut 16 een schotkans voor Malik Bakboord. Zijn poging gaat naast.

In minuut 25 een kans voor Skillz O23 na balverlies aan R.V.&A.V. Sparta O23 zijde. Het schot kan gered worden door keeper Robin Vahedi.

In minuut 27 valt de dikverdiende gelijkmaker. Sidi Jalloh geeft voor en deze komt terecht bij Richeldo Sno die verwoestend uithaalt in de verre hoek en de keeper het nakijken geeft. Zo staat het 1-1.

In minuut 42 een schotkans voor de Skillz O23 spits. Zijn poging wordt gekeerd door keeper Robin Vahedi.

Het laatste wapenfeit voor rust is in minuut 43 een schotkans voor Jannick van der Elburg. Zijn poging kan de Skillz O23 keeper niet verrassen en zo wordt er gerust met een 1-1 tussenstand.

 

Na rust start de R.V.&A.V. Sparta O23 met wederom aanvallende intenties.

Dit levert een aantal goede kansen op.

In minuut 48 krijgt de R.V.&A.V. Sparta O23  een vrije trap welke genomen wordt door Jannick van der Elburg. Zijn bal belandt bij Malik Bakboord die overkopt.

In minuut 50 het volgende wapenfeit. Redouane Hmida geeft voor op Angelo Lopes die de bal teruglegt middels een kopbal op Richeldo Sno. Zijn kopbal wordt gered door de Skilz O23 keeper.

In minuut 51 wordt de Spartaanse inzet beloond. Het welbekende spreekwoord ‘driemaal is scheepsrecht’ geldt ook voor de R.V.&A.V. Sparta O23. Angelo Lopes komt naar binnen en na miscommunicatie tussen de Skillz O23 keeper en een van zijn verdedigers kan Angelo Lopes de bal in het lege doel binnenschieten. Zo wordt het 1-2.

De vreugde is helaas van korte duur, Skillz O23 neemt de aftrap en schiet meteen op het R.V.&A.V. Sparta O23 doel. De poging verrast de te ver voor zijn doel staande R.V.&A.V. Sparta O23 keeper Robin Vahedi en zo is het meteen weer 2-2.

In minuut 53 een schotkans voor Richeldo Sno. Zijn poging gaat over het Skillz O23 doel heen.

Na de 2-2 lijkt de R.V.&A.V. Sparta O23 het even kwijt te zijn. Het spel wordt wat slordiger en dit levert in zowel minuut 55 als minuut 59 schotkansen op voor Skillz O23. Beide pogingen kunnen worden gekeerd door keeper Robin Vahedi.

In minuut 64 denkt de R.V.&A.V. Sparta O23 wederom op voorsprong te komen. Vanaf de zijkant wordt voorgezet en vanaf een meter of 7 vanaf het doel kopt Richeldo Sno de bal in. Deze gaat in de scrimmage via de Skillz O23 keeper, welke tegen Richeldo Sno aanspringt, zijn eigen doel in. De goal wordt echter afgekeurd door de leidsman van dienst omdat Richeldo Sno een overtreding gemaakt zou hebben.

In minuut 67 volgt een vrije trap van Skillz O23. Keeper Robin Vahedi kan redding brengen en in de rebound kan Michael Nijenhuijzen wegwerken voordat een van de Skillz O23 voorwaartsen gevaarlijk kan worden.

In minuut 74 een volgende Skillz O23 aanval. De paal brengt redding op een kopbal.

In minuut 77 neemt Sidi Jalloh een corner en deze eindigt bij Michael Nijenhuijzen die binnenkopt. Zo is het 2-3.

In minuut 82 een vrije trap voor Skillz O23. Deze wordt ineens op het R.V.&A.V. Sparta O23 doel geschoten en de poging is keeper Robin Vahedi te machtig, de bal slaat binnen en zo is het 3-3.

In minuut 83 veert iedereen die de R.V.&A.V. Sparta O23 een warm hart toedraagt op. Achraf Dahri geeft voor, de inzet van Yusuf Yildiz heeft de paal als eindbestemming.

In minuut 84 een tik voor de R.V.&A.V. Sparta O23 als Skillz O23 de 4-3 maakt.

De R.V.&A.V. Sparta O23 geeft echter niet op en gaat vol voor de gelijkmaker.

In minuut 87 een vrije trap van Sidi Jalloh. Deze eindigt bij Michael Nijenhuijzen die naast schiet.

In minuut 89 geeft Michael Nijenhuijzen voor en de schotpoging van Yusuf Yildiz eindigt in het zijnet.

In minuut 90 geeft Sidi Jalloh voor en de inglijdende Beau Forman zorgt voor een explosie van vreugde als hij de dikverdiende 4-4 binnen glijdt.

Zo eindigt de wedstrijd na een 1-1 ruststand in een 4-4 eindstand.

Meest opvallende man aan R.V.&A.V. Sparta O23 zijde deze middag was R.V.&A.V. Sparta O18 speler Sidi Jalloh, die naast zijn goede spel, met 3 assists de uitblinker was.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta O23:
Robin Vahedi, Quinten Rietdijk (46. Michael Nijenhuijzen), Gianni Goveia, Beau Forman, Redouane Hmida, Jannick van der Elburg, Achraf Dahri, Sidi Jalloh, Angelo Lopes (75. Yusuf Yildiz), Malik Bakboord (57. Guillermo JR Williams), Richeldo Sno (76. Mitchel Pennings)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!